Nicole Kidman'dan yıllar sonra gelen 'Tom Cruise' yorumu: Mutlu bir evliliğimiz vardı

Nicole Kidman'dan yıllar sonra gelen 'Tom Cruise' yorumu: Mutlu bir evliliğimiz vardı

Hollywood yıldızı Nicole Kidman, 11 yıl evli kaldığı Tom Cruise ile ilişkisine dair konuştu.

Nicole Kidman, New York Times'a verdiği röportajda genelde pek konuşmadığı bir konu olan Tom Cruise ile evliliği hakkında ilginç bir yorumda bulundu.

53 yaşındaki Avustralyalı yıldıza, o dönemde Cruise ile evliyken Eyes Wide Shut (Gözleri Tamamen Kapalı) filminde birbirlerine karşı sadakatsiz karı kocayı oynamaları soru olarak yöneltildi. Kidman'a, psikolojik cinsel dram türündeki filmle ilgili olarak, "Bu sahneleri evli olduğunuz kişiyle oynuyorsanız ve bunu bu sürecin bir parçası olarak yapıyorsanız, daha sonra açmamayı dileyeceğiniz olumsuz duygular açabilir mi?" diye soruldu.

Nicole Kidman'dan yıllar sonra gelen 'Tom Cruise' yorumu: Mutlu bir evliliğimiz vardı - Resim : 2

Kidman, o dönemki evliliğini değersizleştirmeyerek, "Bu, insanların ortaya attığı anlatıya uyuyor, ama ben kesinlikle öyle görmedim" dedi ve "Mutlu bir evliliğimiz vardı" ifadesini kullandı.

Oyuncu ayrıca, "O sahnelerden sonra go-kart yarışına giderdik. Bir yer kiralayıp sabah 3'te yarış yapardık. Başka ne söyleyeceğimi bilmiyorum. Belki de geriye bakıp tahlil etme yeteneğim yok. Ya da istemiyorum" diye konuştu.

Nicole Kidman'dan yıllar sonra gelen 'Tom Cruise' yorumu: Mutlu bir evliliğimiz vardı - Resim : 3

Nicole Kidman ile Tom Cruise 11 yıllık evliliğin ardından 2001 yılında boşandı. Ünlü oyuncu, şimdi country şarkıcısı Keith Urban’la evli ve iki kızı var. Kızlarından ilkini kendi dünyaya getirdi, ikincisini ise taşıyıcı anne.

Kaynak: Haber Global TV

Nicole Kidman Tom Cruise Keith Urban