Murat Boz ve Tuba Büyüküstün'den ilk kare!

Magazin Haberleri
Murat Boz ve Tuba Büyüküstün'den ilk kare!

Netflix'in yeni dizisi Another Self oyuncuları, set yorgunluğunu bir araya gelerek attı. Merakla beklenen dizide Tuba Büyüküstün ile birlikte başrol oynayan Murat Boz, oyuncu arkadaşlarıyla birlikte çekilen kareyi paylaştı.

Netflix’in orijinal yapımı Another Self isimli dizide başrollerde yer alan Tuba Büyüküstün ve Murat Boz, birlikte çekildikleri ilk karelerini sosyal medya hesaplarından yayınladılar. 

Murat Boz ve Tuba Büyüküstün'den ilk kare! - Resim : 1

Kısa sürede gündem olan paylaşımlara beğeni yağdı. 

Merakla beklenen dizide, Murat Boz ve Tuba Büyüküstün'ün yanı sıra Seda Bakan, Boncuk Yılmaz, Rıza Kocaoğlu ve Serkan Altunorak yer alıyor.

Dizinin çekimleri Ayvalık Cunda'da devam ediyor. 

ÇEKİMLER YENİDEN BAŞLADI

Tuba Büyüküstün'ün geçtiğimiz haftalarda koronavirüs olması nedeniyle dizi çekimleri durdurulmuştu. Sağlığına kavuşan Büyüküstün'ün sete geri dönmesiyle çekimler yeniden başladı.

AŞK İDDİASINI YALANLADI

Murat Boz ve Tuba Büyüküstün, geçtiğimiz haftalarda Beykoz'daki bir mekanda baş başa yemek yemişti. Çiftin aşk yaşadığı iddia edilmişti. Ünlü popçu Another Self adlı dijital dizide partnerini canlandırdığı Tuba Büyüküstün'le aşk yaşadığı iddiasına "Dizi çekiyoruz arkadaşlar" diyerek cevap vermişti. Tuba Büyüküstün ve Murat Boz'un hayatında bir süredir kimse bulunmuyor.

Kaynak: Haber Global TV

Murat Boz Tuba Büyüküstün magazin haberleri Netflix Netflix dizileri Ayvalık Cunda Another Self Another Self dizisi