Neslihan Atagül'ün tedavisi devam ediyor! İşte ünlü oyuncunun son hali

Neslihan Atagül'ün tedavisi devam ediyor! İşte ünlü oyuncunun son hali

Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle Nare karakterini canlandırdığı Sefirin Kızı dizisinden ayrılmak zorunda kalan Neslihan Atagül son halini sosyal medya hesabından paylaştı.

Star TV’de ekrana gelen ‘Sefirin Kızı’ dizisinde ‘Nare’ karakterini canlandıran Neslihan Atagül yakalandığı hastalık sebebiyle diziden ayrılmak zorunda kalmıştı.

Geçirgen bağırsak sendromu teşhisi konulan Atagül'ün 45 kiloya kadar düştüğü iddia edilmişti.

Sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili bilgi veren ve yeni pozlarını takipçilerinin beğenisine sunan Atagül son halini de Instagram hesabından paylaştı. 

Neslihan Atagül'ün tedavisi devam ediyor! İşte ünlü oyuncunun son hali - Resim : 1

Tedavisi devam eden oyuncunun sağlıklı görüntüsü sevenlerini mutlu etti. 

Neslihan Atagül'ün tedavisi devam ediyor! İşte ünlü oyuncunun son hali - Resim : 2

"İYİ OLMAYA GAYRET EDİYORUM"

28 yaşındaki ünlü oyuncu Atagül, geçtiğimiz günlerde hayranlarına sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Ünlü oyuncu, “Selamlar herkese. Öncelikle bana attığınız destek mesajları için, iyi dilekleriniz için, iyi niyetleriniz için, ziyaretleriniz için, hediyeleriniz için, dualarınız için, binlerce kez teşekkür ederim. Çok incesiniz.

Beni yalnız bırakmadınız. Çok sağ olun. Gördüğünüz gibi fena sayılmam. İyiyim. İyi olmaya da gayret ediyorum. Birazcık dinlenmeye ihtiyacım vardı. Hâlâ da var. O yüzden biraz daha dinleneceğim. Ama iyiyim” açıklamasında bulundu. 

Neslihan Atagül'ün tedavisi devam ediyor! İşte ünlü oyuncunun son hali - Resim : 3

Atagül'ün ayrılmasının ardından Sefirin Kızı'ndaki Nare karakterinin yerine "Mavi" adıyla Tuba Büyüküstün diziye gelmişti.

EŞİ KADİR DOĞULU ÜZERİNE TİTRİYOR!

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül'ün en büyük destekçisi Kadir Doğulu. Atagül, Instagram hesabının hikayeler bölümünden yaptığı son paylaşımında eşi Kadir Doğulu'nun kendisine olan desteğini gözler önüne serdi.

Neslihan Atagül'ün tedavisi devam ediyor! İşte ünlü oyuncunun son hali - Resim : 4

Sosyal medyada yer alan karede Kadir Doğulu, eşinin ayakkabı bağcığını bağlıyor. Yakışıklı oyuncunun bu hareketi hayranlarından tam not aldı.

Kaynak: Haber Global TV

Neslihan Atagül son hali magazin haberleri Neslihan Atagül Sefirin Kızı dizisi Neslihan Atagül'ün hastalığı geçirgen bağırsak sendromu