Neslihan Atagül, Sefirin Kızı dizisinden ayrıldı

Neslihan Atagül, Sefirin Kızı dizisinden ayrıldı

Star TV'de ekrana gelen 'Sefirin Kızı' dizisinin başrol oyuncusu Neslihan Atagül, yaşadığı geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle diziden ayrılma kararı aldı.

‘Sefirin Kızı’ dizisinde  Engin Akyürek ile başrolü paylaşan Neslihan Atagül, sağlık problemleri nedeniyle Sefirin Kızı dizisine veda etti. 

"NARE'YLE VEDALAŞIYORUM"

Neslihan Atagül, Instagram hesabından şu mesajı paylaştı:

“Herkese merhaba. Oynarken hücrelerime kadar hissettiğim Nare ile vedalaşıyorum. Ben tolerans göstersem de vücudum o toleransı bana göstermedi. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Sefirin Kızı ekibime selamlar! Teşekkür ederim arkadaşlar. İzleyicilerimize de teşekkür ederim, hep destek oldunuz. İyi ki varsınız! En yakın zamanda başka hikayelerde görüşmek üzere…”

Neslihan Atagül, Sefirin Kızı dizisinden ayrıldı - Resim : 1

DİZİNİN SOSYAL MEDYA HESABINDAN DA AÇIKLAMA YAPILDI

‘Sefirin Kızı’ dizisinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada “Oyuncumuz Neslihan Atagül Doğulu’nun sağlık sorunları nedeni ile senaryomuz ve hikayemizde değişiklikler yapmak zorunda kaldık. Bu nedenle yeni bölümlerimizde Neslihan Hanım’ın aramızda olamayacağını siz değerli izleyicilerimize üzülerek bildiriyoruz. Sefirin Kızı Nare olarak serüvenimizin en kıymetlilerinden olan sevgili Neslihan Atagül Doğulu’ya tüm özverili çalışması ve bugüne kadarki katkıları için yürekten teşekkür ediyor, geçmiş olsun diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Neslihan Atagül, Sefirin Kızı dizisinden ayrıldı - Resim : 2

10 GÜN RAPOR ALMIŞTI

Neslihan Atagül’den korkutan bir haber gelmişti. Atagül’ün sağlık sorunları yaşadığı ve 10 gün rapor aldığı ortaya çıkmıştı. Son olarak ise sağlık sorunları artan oyuncu diziden ayrılma kararı aldığını sosyal medya hesabından duyurdu.

GEÇİRGEN BAĞIRSAK SENDROMU NEDİR?

Geçirgen bağırsak sendromu, kronik yorgunluk sendromu ve multiple skleroz (MS) dahil olmak üzere çok çeşitli ve kronik problemlerin nedenidir. Kan dolaşımına gözenekli ("sızdıran") bir bağırsak yoluyla geçen mikroplara, toksinlere veya diğer maddelere bağışıklık sisteminin reaksiyon vermesiyle birçok problem ve semptom gelişir.

Bağırsak içi mukozal bariyeri (bağırsak içi ile vücudun geri kalan kısmı arasındaki bariyer) tek bir hücre katmanı ile kaplanır. Bu bariyer besinleri emmede etkilidir ve çoğu büyük molekülün ve bağırsak içinden kan dolaşımına geçecek ve potansiyel olarak yaygın semptomlara neden olacak mikropların geçişini önler.

İnce bağırsak villusundaki epitel iltihaplanır ve tahriş olur, bu da ince bağırsağın metabolik ve mikrobiyal toksinlerinin kan akışına geçmesine neden olur. Bu olay karaciğeri, lenfatik sistemi ve endokrin sistemi içeren bağışıklık tepkisini tehlikeye atar. Tedavi edilemeyen hastalıkların bazıları, vücudun kendi dokularına saldırdığı bu kesin mekanizmadan kaynaklanır.

 

Kaynak: Haber Global TV

Neslihan Atagül Sefirin Kızı