Nejat İşler'in olaylı gecesi! Ayakta durmakta zorlandı, hakaretler yağdırdı...

Magazin Haberleri
Nejat İşler'in olaylı gecesi! Ayakta durmakta zorlandı, hakaretler yağdırdı...

Ünlü oyuncu Nejat İşler önceki gün Asmalımescit’te görüntülendi. İşler, ayakta durmakta zorlanıp defalarca yere düşerken, muhabirlere de hakaret etti.

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Oyuncu Nejat İşler, önceki gece arkadaşlarıyla birlikte Asmalımescit'teki bir mekanda eğlendi.

Nejat İşler'in olaylı gecesi! Ayakta durmakta zorlandı, hakaretler yağdırdı... - Resim : 1

İlerleyen saatlerde alkolün dozunu kaçıran ve ayakta durmakta zorlanan İşler, yere düştü.

Nejat İşler'in olaylı gecesi! Ayakta durmakta zorlandı, hakaretler yağdırdı... - Resim : 2

EĞLENMEYE DEVAM ETTİ

Arkadaşlarının anında müdahalesi ile ciddi bir hasar almaktan son anda kurtulan Nejat İşler, eğlenmeye ve alkol almaya devam etti. Dostları tarafından mekanın içine sokularak, bir yere oturtulan İşler, saatler sonra dışarı çıktı.

Nejat İşler'in olaylı gecesi! Ayakta durmakta zorlandı, hakaretler yağdırdı... - Resim : 3

"ASIL SİZ AYAKTA DURAMIYORSUNUZ!"

Samimi şekilde eğlendiği bir kadın ile çağırdıkları taksiyi mekana sıfır yanaştırtan oyuncu, ardından kendilerini görüntüleyen muhabirlere hakaretler yağdırdı. Basın mensuplarının, "Alkolü fazla kaçırdınız sanırım, zor yürüyorsunuz." sözlerine sinirlenen ünlü isim, "Asıl siz ayakta duramıyorsunuz!" yanıtını verdi.

Nejat İşler, daha sonra arkadaşlarının yardımıyla taksiye bindirilirken dengesini kaybedip, tekrar düştü. Ardından gecede tanıştığı kız arkadaşı ile mekandan ayrılan İşler, kameralara orta parmak işareti yaptı.

Nejat İşler'in olaylı gecesi! Ayakta durmakta zorlandı, hakaretler yağdırdı... - Resim : 4

OTELE BÖYLE GİRİŞ YAPTI

İlerleyen saatlerde eğlence mekanına yakın bir otele giriş yaparken objektiflere yansıyan Nejat İşler, kendisine sorular yönelten muhabirlere saldırmaya çalıştı. İşler, otel görevlileri tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Kaynak: Diğer

Nejat İşler magazin haberleri