Nejat İşler: 'Aşı karşıtlığını saçma buluyorum'

koronavirüs
Nejat İşler: 'Aşı karşıtlığını saçma buluyorum'

Ünlü oyuncu Nejat İşler, önceki gün koronavirüs aşısı yaptırdı. Bodrum'dan İstanbul'a gelen ünlü oyuncu, aşı karşıtlığını saçma bulduğunu söyledi.

Sağlık Bakanlığı’nın son açıklamasıyla, aşı programına dahil ettiği müzisyenler, tiyatrocular, film ve prodüksiyon çalışanları aşılanmaya başladı. Kararın duyurulmasından sonra ünlü dizi oyuncuları aşı için hastane yolunu tuttu.

Nişantaşı’ndaki özel bir hastanede aşı olmaya gelenler arasında Nejat İşler ile Celil Nalkaçan vardı. Yıllardır yaşadığı Bodrum’dan aşı olmak için İstanbul’da dönen İşler, taktığı Fenerbahçe baskılı koruyucu maskesiyle dikkat çekti.

Objektifleri fark ettiğinde aşı olmaya geldiğini söyleyen ünlü oyuncu “Sıram geldiği için aşıya geldim. Şimdilik buralardayım daha işler güçler var” diye konuşurken, aşı karşıtlığıyla ilgili soru üzerine “Bu karşıtlığı saçma buluyorum” cevabını verdi.

İşler, geçtiğimiz haftalarda da Bodrum Gümüşlük'teki kafesini incelerken objektiflere yansımıştı. 49 yaşındaki oyuncu, koronavirüs tedbirleri nedeniyle kapalı olan mekanın onarımı ve hazırlıklarını yakından takip etmişti. 

Kaynak: Haber Global TV

Nejat İşler koronavirüs koronavirüs aşısı Nişantaşı