Nebahat Çehre'den Aydemir Akbaş'a 'evlilik' yanıtı!

Nebahat Çehre'den Aydemir Akbaş'a 'evlilik' yanıtı!

Usta oyuncu Nebahat Çehre, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Güzelliğiyle her zaman kendine hayran bırakan Nebahat Çehre, Aydemir Akbaş'ın "Eğer Beyhan olmasaydı Nebahat Çehre ile evlenmek isterdim" sözlerine yanıt verdi.

Yeşilçam'ın başarılı oyuncusu Aydemir Akbaş geçtiğimiz günlerde verdiği röportajla magazin gündemine gelmişti.

Özel hayatı hakkında açıklamalarda bulunan Akbaş, "Eğer Beyhan ile evlenmeseydim nikah masasına oturmak isteyeceğim kişi kesinlikle Nebahat Çehre olurdu" demişti.

"KÖTÜ BİR NİYETİ YOK AMA ŞANSIZ BİR AÇIKLAMA"

Milliyet'ten Seçkin Vardar'ın haberine göre, Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen Nebahat Çehre, oyuncunun bu sözlerine yanıt verdi. Akbaş'a kızmadığını ancak şaşırdığını söyleyen Çehre, "Kötü bir niyeti yok ama çok şanssız bir açıklama. Çünkü Yılmaz Güney'le evliyken, o da Beyhan ile evliydi. Ailecek görüşürdük. Yılmaz'ın da sağ koluydu. 65'li yıllardan beri tanışıyoruz ve eski fotoğraflarda hepimiz tıfılızdır. Aydemir, Galatasaray Lisesi mezunu, çok iyi bir ailenin çocuğudur. Ona kırılmam çünkü herkes ne demek istediğini anladı. Aramadım ama belki o, söyledikleri için arayacaktır" açıklamasında bulundu.

Nebahat Çehre'den Aydemir Akbaş'a 'evlilik' yanıtı! - Resim : 1

"NEBAHAT GERÇEK BİR KADINDIR"

Aydemir Akbaş, magazin gündeminde olay yaratan röportajında, 1964 yılında nikah masasına oturduğu meslektaşı Beyhan Benek ile iki kez boşanıp, üç kez evlendi. "Tanımadığım kişiyle evlenmem, kimseyi tanımaya uğraşamam" diyen usta oyuncu, "Eğer Beyhan ile evlenmeseydim nikah masasına oturmak isteyeceğim kişi kesinlikle Nebahat Çehre olurdu" diyen Aydemir Akbaş, "Onun ev hanımlığına, düzenine hayranım, gerçek bir kadındır" demişti.

Nebahat Çehre'den Aydemir Akbaş'a 'evlilik' yanıtı! - Resim : 2

Aydemir Akbaş Nebahat Çehre magazin haberleri