Ne yapsa gündem oluyor! Aleyna Tilki'nin kafa karıştıran takvim tweet'i de beğeni topladı

Ne yapsa gündem oluyor! Aleyna Tilki'nin kafa karıştıran takvim tweet'i de beğeni topladı

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen ve kafa karıştıran Aleyna Tilki, "Bugün Cumartesi yarın Pazar sonra pazartesi olacak" tweetiyle dikkat çekti. Tilki'nin ilginç paylaşımı sosyal medyada beğeni topladı.

Aleyna Tilki, Cumartesi günü attığı tweet'te "Ah ne güzel bir pazartesi" yazdı. Birçok yorum alan gönderide Aleyna'nın takipçileri, kendisini Pazartesi olmadığı konusunda uyardı.

Takipçilerinden gelen uyarıları dikkate alan Aleyna Tilki, ikinci bir tweet atarak takvim bilgisini konuşturdu. İkinci tweet'te "Bugün Cmartesi, yarın Pazar, sonra Pazartesi olucak" yazdı. 

Ne yapsa gündem oluyor! Aleyna Tilki'nin kafa karıştıran takvim tweet'i de beğeni topladı - Resim : 1

Paylaşımıyla takipçilerinden beğeni alan Tilki, Twitter'da yaptığı eski paylaşımını yeniden yayınlayarak "Ben bazen çok akıllıca bazen de beynim yanmış gibi tweetler atarım. Lakin en çok beğenilen tweetlerime baktığımda benim seviyemi değil, daima sizin seviyenizi görmüş oluruz, bunu unutmayalım. Eğlenmek herkesin hakkı. Ben yine de bu tweetimi kırıcı yorumlara karşı yeniden paylaşıyorum. Ama sadece eğlencesine bakanlar üstüne alınmasın." dedi.  

Ne yapsa gündem oluyor! Aleyna Tilki'nin kafa karıştıran takvim tweet'i de beğeni topladı - Resim : 2

Bu olay ise  "Aleyna ne yapsa gündem oluyor" görüşünü kanıtlar nitelikteydi. 

Aleyna Tilki