Murat Övüç'ten çok konuşulacak itiraf: Hem kadın hem de erkek sevgilim var

Murat Övüç'ten çok konuşulacak itiraf: Hem kadın hem de erkek sevgilim var

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç, tartışma yaratacak açıklamalar yapmaya devam ediyor. Son olarak Övüç, cinsel tercihi hakkında itiraflarda bulundu.

53 yaşındaki fenomen Murat Övüç, katıldığı bir YouTube programında magazin gündemine bomba gibi düşen açıklamalarda bulundu. 

Yıllar önce yaptığı bir evlilikten bir erkek çocuğu olan Murat Övüç, 12 yıldır bir erkekle birlikte olduğunu ancak sevgilisi yurt dışında yaşadığı için görüşemediklerini söyledi. Şarkıcı Tuğba Ekinci ise özel hayatından bahseden Murat Övüç'e "Senin bir de kadın arkadaşın varmış. Sıfır estetiği olan çok güzel bir kadın" dedi.

Murat Övüç'ten çok konuşulacak itiraf: Hem kadın hem de erkek sevgilim var - Resim : 1

“BİSEKSÜELİM HERHALDE”

Övüç, "Seçilmiş bir adamım ben. Bir kadınla da olabilir, bir erkekle de. Bu konuda erkeklere acıyorum. Hem kadın hem erkek sevgilim var. Benim 12 yıl hayatımda birisi var ama... Biseksüelim herhalde ben de bilmiyorum ne olduğumu" ifadelerini kullandı.

Murat Övüç'ten çok konuşulacak itiraf: Hem kadın hem de erkek sevgilim var - Resim : 2

“BİR KADININ ÜÇ SEVGİLİSİ OLMALI”

Olay yaratan açıklamalarına devam eden Murat Övüç, evli olmayan bir kadının üç sevgilisinin olması gerektiğini savunarak "Eğer kadın free ise üç sevgilisi olacak; bir paralı, bir belalı, bir sevdalı" dedi.

Murat Övüç'ten çok konuşulacak itiraf: Hem kadın hem de erkek sevgilim var - Resim : 3

O SÖZLERİ TEPKİ ÇEKMİŞTİ...

Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in vahşice öldürülmesinin ardından Murat Övüç, sosyal medyada gündem olan videosu nedeniyle tepki çekmişti.

Övüç’ün ortaya çıkan videosunda, kadınlar hakkındaki şu sözleri dikkat çekmişti: “Ne olacak bu kadınlar? Şiddete uğradık, tacize uğradık, bizi vurdular… Tutun dilinizi! Kadın her zaman erkeğin bir adım gerisinde olmak zorunda. Bizim kadınlar maalesef ki adama saydırıyorlar, küfür ediyorlar, gaza getiriyorlar...”

"BENİ HEDEF GÖSTERDİLER"

"Haftalar önce yaptığım röportajın yalnızca bir bölümünü alıntılanmış" diyen Murat Övüç, Instagram hesabından şu açıklamayı yapmıştı: 

"Haftalar önce yaptığım ve şiddetin her türlüsüne ısrarla karşı olduğumu belirttiğim röportajın yalnızca bir bölümünü alıntılayıp, böylesine acı dolu ve hassas bir günde, planlanmışçasına yayınlayıp beni hedef gösterdiler. Yaşadığımız toplumda bize öğretilen, hatta ezberletilen 'kadın bir adım geride olmalıdır' sözlerimin amacından çok farklı bir şekilde kullanmışım gibi yansıtılarak toplumsal bir yaramıza dokundurulduğunun üzülerek farkına varmış bulunmaktayım. Özür dilerim. Kadına, doğaya, cinsel farklılıklara, çocuğa, hayvana yaşatılan her türlü şiddetin karşısında, iyiliğin yanındayım ömrümün sonuna kadar."

Kaynak: Haber Global TV

Murat Övüç sosyal medya magazin haberleri