Murat Övüç gelinlik giydi, sosyal medyada olay oldu: 'Benim neyim eksik'

Magazin Haberleri

Ünlü sosyal medya fenomeni Murat Övüç gündeme bomba gibi düştü. Oğlunun skandallarıyla sık sık konuşulan Övüç bu sefer de gelinlik giymesiyle gündeme geldi.

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç yaptığı açıklamalarla sık sık gündem oluyor. Övüç geçtiğimiz günlerde de oğlu Burakcan Övüç’ün otomobilinden evlere doğru rastgele ateş açtığı görüntüler sebebiyle tepki çekmişti.

Murat Övüç şimdi de giydiği gelinlikle gündemde. 'tony.avlar' Instagram hesabından Övüç'ün gelinlikli hali paylaşılınca videoya yorum yağdı. "Benim ne eksiğim var" diyen Övüç'ün bu görüntüsü sosyal medyada gündem oldu.

Murat Övüç gelinlik giydi, sosyal medyada olay oldu: 'Benim neyim eksik' - Resim : 1

TRAFİKTE TERÖR ESTİRDİ

Murat Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç trafikte adeta terör estirdi. Övüç, kullandığı aracın camını açarak defalarca ateş etti. Silahın doğrultulduğu yönde evlerin olduğu görüldü. Trafikte adeta terör estiren Övüç, ateş açtığı anların görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştı ancak bir süre sonra sildi. Övüç, daha önce de bacağının üstüne koyduğu tabanca ile otomobilini kullanmıştı.

Murat Övüç gelinlik giydi, sosyal medyada olay oldu: 'Benim neyim eksik' - Resim : 2

SERBEST BIRAKILDI

Görüntülerin ardından harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Burakcan Övüç (21) Silivri'de yakalayarak gözaltına alındı. Evinde yapılan aramada, olayda kullanıldığı anlaşılan kurusıkı tabanca, 2 şarjör, 50 kurusıkı fişeği ele geçirildi. Görüntülerde yer alan, otomobilden silahla ateş etme olayını Tekirdağ'da gerçekleştirdiğini ifade eden Burakcan Övüç, işlemlerinin ardından çıkarıldığı adliyede serbest bırakıldı.

Kaynak: Haber Global TV

Murat Övüç sosyal medya instagram magazin haberleri