Murat Dalkılıç'tan Berfu Yenenler'e olay itiraf! 'Beni eşcinsel sanıyorlardı'

Murat Dalkılıç'tan Berfu Yenenler'e olay itiraf! 'Beni eşcinsel sanıyorlardı'

Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler'in YouTube kanalına konuk olan şarkıcı Murat Dalkılıç, müzik dünyasına ilk adım attığı yıllarda kendisini eşcinsel sandıklarını itiraf etti.

Oyuncu Merve Boluğur’la iki yıl evli kaldıktan sonra yollarını ayıran şarkıcı Murat Dalkılıç, boşanmanın ardından gönlünü Hande Erçel’e kaptırmıştı. 

Çiftin bir dargın bir barışık devam eden ilişkileri geçtiğimiz aylarda sona ermişti. Hande Erçel’le ayrılığından sonra gönlünü aşka kapatan Murat Dalkılıç, yakın arkadaşı Eser Yenenler’in eşi Berfu Yenenler’in YouTube kanalına konuk oldu. Ünlü şarkıcı yaptığı açıklamalarla sevenlerini şoke etti.

Murat Dalkılıç'tan Berfu Yenenler'e olay itiraf! 'Beni eşcinsel sanıyorlardı' - Resim : 2

Gece hayatında sık sık sahne alan Dalkılıç, şarkıcılığa ilk başladığı yıllarda kendisi üzerinde oluşan ‘eşcinsel’ algısından ilk defa bahsetti. Uzun süre boyunca kendisini eşcinsel zannettiklerini söyleyen Dalkılıç bir anısını da paylaştı.

"'ÜNLÜ BİR ERKEKLE ARANIZDA NE VAR?' DİYE SORDU"

Ünlü sanatçı, “Beni bir ara eşcinsel zannediyorlardı. Evlilik ve ilişkiler fark etmez onlara göre biseksüelim ben. Öyle söylüyorlardı sürekli. Bir gün hatta İzmir’de bir üniversiteye söyleşiye gitmiştim. Salon doluydu, şaşırdım. Dedim ki kendi içimden ‘ne anlatabilirim ki bu kadar.' Sonrasında salona dönerek, 'en iyisi siz bana soru sorun’ dedim. Bir kişi elini kaldırdı ve başka bir ünlü erkeğin ismini vererek ‘aranızda ne var?’ diye sordu. Bütün salonla birlikte ben de güldüm. Çok ilginç insanlar gerçekten. Komik gerçekten ne diyebilirsin ki” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

Murat Dalkılıç Berfu Yenenler youtube eşcinsel