Murat Dalkılıç'ı sinirlendiren soru! Korumaları müdahale etti

Murat Dalkılıç'ı sinirlendiren soru! Korumaları müdahale etti

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, önceki gün bir beach'te sahne aldı. Konser sonrası muhabirlerle konuşan Dalkılıç, ilişkisi hakkındaki sorulara sinirlenerek "Bana bir şey soracaksan doğru sor!' dedi.

Beach'te verdiği konserden sonra muhabirlerle konuşan şarkıcı Murat Dalkılıç, uzun zaman sonra sahne aldığı için ve en iyisini yapmak ve sahneleri çok özlediğini söyledi.

Dalkılıç, "Bizden oyuncağımızı alındığını hissettiğimiz çok kıymetli bir durum söz konusu. İnsanlar eğlenmeye hasret kalmışlar. Biz de onların isteklerine içimizden nasıl geliyorsa onların dertlerine bir şekilde şifa olacak şekilde yapmaya çalışıyoruz" dedi.

SİNİRLENDİREN SORU

Milliyet'te yer alan habere göre, ilişkisi hakkında soru sorulduğunda ise 37 yaşındaki Dalkılıç, "Bana bir şey soracaksan doğru sor!" diye çıkıştı. Şarkıcı, sözlerine "Bana doğru soru sormayacaksan hiç cevaplamam! Benim istemediğim soruyu sorduğun zaman cevaplamayacağım. Ben istersem söyleyeceğim. Bunu unutma tamam mı? Bu kadar senedir tanışıyoruz. Doğru söylerim ama ben istediğim zaman" şeklinde devam etti.

KORUMALAR GÖRÜNTÜ ALINMASINI ENGELLEDİ

Dalkılıç, sorulan sorulara "Ya bırakın Allah aşkına ne yapacaksınız ilişkimi?" diyerek arkasını dönüp gitti. O esnada korumalar, kameraların görüntü almasını engelledi.

Kaynak: Haber Global TV

Murat Dalkılıç magazin haberleri