Murat Boz, Hadise'nin evine geldiği iddiasına yanıt verdi

Murat Boz, Hadise'nin evine geldiği iddiasına yanıt verdi

Ünlü şarkıcı Murat Boz, son dönemde hakkında çıkan iddialardan sonra Hadise'nin kendisini evinde ziyaret ettiğine dair yapılan haberlere tepki gösterdi

Adı yasak aşk iddialarına karışan Hadise’nin sevgilisi Kaan Yıldırım ile kavga ederek Murat Boz’un yanına gittiği haberlerine, Boz’dan sert bir şekilde yalanlama geldi.

Ünlü şarkıcı Murat Boz sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: 

"Bir haberi yaparken o kişinin bir ailesi var, bir erkek arkadaşı var diye düşünmeden hareket etmek bana çok zalimce geliyor. Karşı blokların birinden benim oturduğum site sakinlerineden birine ait minibüsü çekip haber yapmışlar. Akıl alır gibi değil. Karşı blok sakinlerinin site içini fotoğraflamasına mı yanayım, buna inanıp sormadan, soruşturmadan haber yapanlara mı yanayım bilemedim. Hadise de Kaan da arkadaşlarım... #KadınaŞiddeteHayır"

Murat Boz, Hadise'nin evine geldiği iddiasına yanıt verdi - Resim : 1

YASAK AŞK İDDİALARININ ARDINDAN HADİSE'DEN İKİ SÜRPRİZ HAMLE

Reza Zarrab ile Hadise arasında yaşandığı iddia edilen ilişki konuşulmaya devam ediyor. Magazin gündemi bu iddiayla çalkalanırken Hadise'den şaşırtan adımlar geldi.

Hadise ilk olarak Ebru Gündeş'e ait fotoğraf ve videoları sosyal medyadaki sayfasından kaldırdı.

Hadise'nin ikinci adımı ise Kaan Yıldırım oldu. Hadise, ayrılık iddialarına inat Kaan Yıldırım'ı sosyal medyada ilk kez takibe aldı. Yıldırım da Hadise'yi takip etti. 

Murat Boz, Hadise'nin evine geldiği iddiasına yanıt verdi - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Murat Boz Hadise Kaan Yıldırım Ebru Gündeş