Müjdat Gezen Cüneyt Arkın'ın son günlerini anlattı: "İki gün evvel ona aile doktorumuzu göndermiştim"

Cüneyt Arkın Magazin Haberleri
Müjdat Gezen Cüneyt Arkın'ın son günlerini anlattı: "İki gün evvel ona aile doktorumuzu göndermiştim"

Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Cüneyt Arkın bu sabah saatlerinde yaşamını yitirdi. Arkın ile yıllarca aynı sahnede rol almış olan Müjdat Gezen, usta oyuncunun son günlerini anlattı.

Cüneyt Arkın, dün gece kalbinin durması sebebiyle İstanbul Beşiktaş’ta özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitiren Arkın'ın ölümü tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Hastaneden yapılan açıklamada, 85 yaşındaki usta oyuncunun kalbinin durması sebebiyle hayatını kaybettiği açıklandı.

"KOAH ONU ÇOK ZORLAMIŞ…"

Usta oyuncu ile yıllarca aynı sahnede rol almış olan Müjdat Gezen, Cumhuriyet'e konuşarak, Arkın son günlerini anlattı. Gezen şunları söyledi:

“Çok kötüyüm. İki gün evvel Betül ile konuştum, kırıklığı vardı. Aile doktorumuz Gündüz Bey'i gönderdim ve Gündüz 'KOAH'ın onu çok zorladığını' söyledi. Cüneyt KOAH'tı, nefes alabilmesi için bir makine gerekiyordu, neyse ki bir yakınımız da vardı ve o getirdi. Ancak önceki gece nefes alamamış, kötüyüm deyip düşmüş. Kalbi durduktan sonra masaj yapmışlar hastanede ancak fayda etmemiş.”

 

 

Kaynak: Diğer

magazin haberleri Cüneyt Arkın Müjdat Gezen