Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem'i ile ilgili gerçek ortaya çıktı

haberglobal.com.tr
Magazin Haberleri
Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem'i ile ilgili gerçek ortaya çıktı

Bir dönemin en çok izlenen yapımlarından olan Muhteşem Yüzyıl dizisiyle ilgili şaşırtan bir gerçek ortaya çıktı. Meryem Uzerli'nin canlandırdığı "Hürrem Sultan" karakteriyle ilgili bilinmeyenler ortaya çıktı.

Bir döneme damga vuran Muhteşem Yüzyıl dizisi yayınlandığı her bölümü ile olay yarattı.

Başrollerinde Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Vahide Perçin, Nebahat Çehre ve Okan Yalabık'ın rol aldığı Muhteşem Yüzyıl dizisinde Osmanlı İmparatorluğu padişahı Kanuni Sultan Süleyman'ın hayatı, taht mücadelesi ve saray hayatı konu edinildi.

Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem'i ile ilgili gerçek ortaya çıktı - Resim : 1

"Kanunu Sultan Süleyman" olarak izleyici karşısına çıkan Halit Ergenç'e "Hürrem Sultan" karakteriyle Meryem Uzerli eşlik etti. 2013 yılında Muhteşem Yüzyıl'da "Hürrem Sultan" karakterini canlandıran Meryem Uzerli, tükenmişlik sendromu hastalığına yakalanıp diziden ayrıldı.

MERYEM UZERLİ'DEN ÖNCE O İSMİ TEKLİF GİTMİŞ

Uzerli'nin yıldızını parlatan ve büyük bir hayran kitlesine ulaşmasını sağlayan Hürrem karakterini canlandırması için ilk olarak başka bir ismi teklif götürüldüğü ortaya çıktı.

Hürrem Sultan rolü için ilk teklif meğer Fahriye Evcen'e gitmiş. Yaprak Dökümü dizisini bitiren ve biraz dinlenmek isteyen Fahriye Evcen, rolü kabul etmemiş. Evcen'in reddi üzerine rol Meryem Uzerli'nin olmuş.

Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem'i ile ilgili gerçek ortaya çıktı - Resim : 2