Muhteşem Yüzyıl Kösem'in yıldızına eşinden dava: Çocuğumu kaçırdı!

Muhteşem Yüzyıl Kösem'in yıldızına eşinden dava: Çocuğumu kaçırdı!

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin Şayeste Hatun'u Patrycja Widlak'ın 4 yaşındaki çocuğunu alarak Polonya'ya kaçırdığını iddia eden iş insanı Aras Zarakol, eşine zorlama hapsi talepli dava açtı.

'Analı Oğullu', 'Deniz Yıldızı', 'Arka Sıradakiler', 'Muhteşem Yüzyıl Kösem' gibi birçok dizide rol alan Polonyalı oyuncu Patrycja Widlak ile işinsanı Aras Zarakol 5 yıl önce evlendi. Çiftin bugün 4 yaşında olan bir erkek çocukları dünyaya geldi.

Hürriyet’ten Özge Eğrikar’ın haberine göre, Patrycja Widlak, evlendikten 1 yıl sonra eşinin psikolojik tedavi gördüğünü, antidepresan ilaçları kullandığını, agresif ve şiddete eğimli bir hale geldiğini iddia ederek boşanma davası açtı. Aras Zarakol’un eşine psikolojik baskı içerikli mesajlar gönderdiğinin anlatıldığı dilekçede, "Patrycja Widlak, 10 aylık bebeğinin ve kendisinin can güvenliğinden korktuğu için annesinin evine yerleşmiştir. Eşi, evden çıkmasına izin vermemiştir. Alkol sorunu olan davalı eş yalan söylemiş ve bunu ünlü oyuncudan gizlemiştir. Tüm bu nedenlerle 10 bin lira tedbir nafakası ile 250 bin lira tazminat istiyoruz" ifadeleri yer almıştı. Ancak mahkeme, Patrycja Widlak’ın iddialarını inandırıcı bulmayarak açtığı boşanma davasını reddetmişti.

Muhteşem Yüzyıl Kösem polonya