Müge Anlı'da sorulardan kaçan üfürükçü, çareyi öyle bir şeyde buldu ki...

Magazin Haberleri
Müge Anlı'da sorulardan kaçan üfürükçü, çareyi öyle bir şeyde buldu ki...

Ekranların sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te şaşırtan bir olay yaşandı. Bedriye Kılıç'ın kaybıyla ilgili görüşülen üfürükçü, kayıp kadın Bedriye Kılıç ile alakalı sorulara cevap veremeyince kendisini su kanalına attı.

atv'de hafta içi her gün ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında şaşırtan bir olay yaşandı. Müge Anlı'nın programında günlerdir Bedriye Kılıç isimli kadın aranıyor. Bedriye Kılıç'ın eşi ve kardeşine iddiaya göre bir üfürükçü, kaçtı gitti gibi bir açıklamada bulundu. Programın muhabiri, üfürükçü denilen adama sorular yöneltti ancak cevap vermek istemeyen adam, çareyi sulama kanalına atlamakta bulundu.

Müge Anlı'da sorulardan kaçan üfürükçü, çareyi öyle bir şeyde buldu ki... - Resim : 1

CEVAP VEREMEDİ, SULAMA KANALINA KAÇTI

Çiftçilikle uğraştığını, bu işlerle ilgili olmadığını belirten Musa Başdağ isimli üfürükçü, "Kayıp Bedriye'nin ağabeyi Muhammet Er bana ulaştı, 'Bir adam var, onunla görüş' dedi. Adamı aradım, bana Bedriye'nin Akşehir'de olduğunu söyledi. O adam da hoca değil, değerli bir ağabeyimiz" dedi.

Başdağ, "Bir çifti kayıp bir kişinin Konya Akşehir'de olabileceğini nereden bilebilir?" sorusunu "Ben de bilmiyorum. Asıl kayıp Bedriye'nin ağabeyi Muhammet'in bir üfürükçüsü var" diye cevapladı ve daha sonra kaçmak için sulama kanalına atlayıp kaçtı.

 

Kaynak: Haber Global TV

Müge Anlı Müge Anlı ile Tatlı Sert magazin haberleri