Müge Anlı'da adını duyuran Ezel Bayraktar'dan flaş karar! Kısmetse Olur'a katılacak

Kısmetse Olur Aşkın Gücü Magazin Haberleri Müge Anlı
Müge Anlı'da adını duyuran Ezel Bayraktar'dan flaş karar! Kısmetse Olur'a katılacak

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te günlerdir hasta yengesinin tedavi parası 300 bin TL'yi harcayan Ezel Bayraktar ve yaptıkları konuşuluyor. Oyuncu olma hayali kuran Ezel, TikTok'ta yaptığı açıklamayla Kısmetse Olur'a katılacağını duyurdu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ismi önceden Ömer Can Aslanhan olan ve sonrasında ise Ezel Bayraktar olarak değiştiren gencin yaptıkları günlerce konuşuldu.

Müge Anlı'da adını duyuran Ezel Bayraktar'dan flaş karar! Kısmetse Olur'a katılacak - Resim : 1

Hasta yengesi Tuğba'nın kanser tedavisi için kullanılacak 300 bin TL'yi harcayan Ezel Bayraktar ısrarla oyuncu olmak istediğini belirtmişti.

Müge Anlı'da adını duyuran Ezel Bayraktar'dan flaş karar! Kısmetse Olur'a katılacak - Resim : 2

Son günlerin konuşulan ismi Ezel bayraktar gündem olan bir hamlede daha bulundu. Bayraktar, YouTube'da tekrar yayın hayatına başlayan ve ilk günden bu yana çok ses getiren Kısmetse Olur Aşkın Gücü'ne katılacağını duyurdu.

Müge Anlı'da adını duyuran Ezel Bayraktar'dan flaş karar! Kısmetse Olur'a katılacak - Resim : 3

KISMETSE OLUR'A KATILACAK!

Katıldığı bir TikTok canlı yayınında yayıncı Onur Sermik'in "Kısmetse Olur'a katılsan patlarsın" sözleri üzerine "Katılacağım Abi" cevabını veren Ezel, programa başvuru yapacağını açıkladı. Yayında Onur Sermik, Bayraktar'a "Bundan sonra benim himayemdesin" dedi. İkiliye yayın boyunca izleyiciler tarafından hediyeler yağdı.

Kaynak: Haber Global TV

Ezel Bayraktar Müge Anlı Kısmetse Olur: Aşkın Gücü magazin haberleri