Mucize Doktor'un Açelya'sı Hayal Köseoğlu'dan bikinili pozlar! 'Yaşasın kusurlar'

Mucize Doktor
Mucize Doktor'un Açelya'sı Hayal Köseoğlu'dan bikinili pozlar! 'Yaşasın kusurlar'

Mucize Doktor dizisinin final yapmasıyla Hayal Köseoğlu, soluğu tatilde aldı. Sosyal medya hesabından bikinili fotoğraflarını paylaşan oyuncu, fazla kilolarından rahatsız olmadığını belirtti.

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Mucize Doktor, dün akşam final bölümüyle ekranlara veda etti. 

Mucize Doktor'un Açelya'sı Hayal Köseoğlu'dan bikinili pozlar! 'Yaşasın kusurlar' - Resim : 1

Final bölümünün ardından dizinin güzel oyuncuları Hazal Türesan, Merve Bulut, Hayal Köseoğlu ve Sinem Ünsal hep birlikte tatile gitti.

"YAŞASIN KADIN BEDENİ"

Tatildeki eğlenceli anlarını sosyal medya üzerinden paylaşmayı ihmal etmeyen Hayal Köseoğlu, bikinili pozlarıyla adeta Instagram'ı salladı.

Mucize Doktor'un Açelya'sı Hayal Köseoğlu'dan bikinili pozlar! 'Yaşasın kusurlar' - Resim : 2

Tüm sezonun yorgunluğunu deniz, kum ve güneşle atmaya çalışan Köseoğlu, bikinili pozlarına "Yaşasın kusurlar, yaşasın gamzeler, yaşasın kadın bedeni" notunu ekledi.

Mucize Doktor'un Açelya'sı Hayal Köseoğlu'dan bikinili pozlar! 'Yaşasın kusurlar' - Resim : 3

"TÜM DENEYİMLERE SONSUZ TEŞEKKÜRLER"

Öte yandan dizide Doktor Açelya karakterini canlandıran Hayal Köseoğlu, Mucize Doktor’a veda mesajında, "Açicim, bugün biraz duygulu bir günümüz. Vedalaşıyoruz. Bu işin bana kattığı tüm güzel insanlara, tüm kahkahalara, tüm deneyimlere sonsuz teşekkürler. Beraber bir pandemi bile geçirdik. İki sene boyunca acısıyla, tatlısıyla hayatıma ortak olan iş arkadaşlarım, dostlarım iyi ki değdiniz hayatıma. Ekrandan iki sene boyunca, bu özel deneyime ortak olan değerli seyircilerimize de elveda" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

Mucize Doktor Hayal Köseoğlu Hayal Köseoğlu pozlar Hayal Köseoğlu fotoğraflar