Ünlü oyuncu Mucize Doktor dizisine konuk oluyor

Mucize Doktor Dizi Haberleri
Ünlü oyuncu Mucize Doktor dizisine konuk oluyor

Oyuncu Seda Demir, FOX TV'nin sevilen dizisi Mucize Doktor'a konuk oyuncu olarak dahil olacak. Demir, 51. bölümde sevenleriyle buluşacak.

Bir döneme damga vuran Yaprak Dökümü dizisinde hayat verdiği Sedef karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Seda Demir, Mucize Doktor'un 51. bölümüne konuk oyuncu olarak dahil oldu. 

Ünlü oyuncu Mucize Doktor dizisine konuk oluyor - Resim : 1

MUCİZE DOKTOR 51. BÖLÜM FRAGMANI

Başrolünü Taner Ölmez’in üstlendiği, oyuncu kadrosunda Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hakan Kurtaş, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran ve Merve Bulut'un yer aldığı Mucize Doktor'un 51. bölüm fragmanı yayınlandı. 

MUCİZE DOKTOR 50. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ali Vefa, ulaşılamaz bir yerde sıkışmış kalmıştır ve herkes çaresizdir. Bu sırada Vuslat hastaneyi normal işleyişine döndürmek adına sert yaptırımlar uygulamaya başlar.

Ama Ferman ve Nazlı, Ali’ye ulaşmak için son bir girişimde bulunur ve Vuslat’ın oklarının hedefi olurlar. Bu sırada Adil’in vefatını öğrenen Ezo, Ali Vefa'yla konuşmakta kararlıdır.

Ama onun da tedavisi bitmeden klinikten çıkması yasaktır. Sonunda Berhayat Hastanesi’nde değişim rüzgarları yine esecek ve ancak şanslı bir azınlık istediğine ulaşacaktır.

Mucize Doktor dizisinin 51. bölümü 25 Şubat perşembe akşamı FOX TV'de ekrana gelecek. 

Kaynak: Haber Global TV

FOX dizisi Seda Demir Mucize Doktor dizisi dizi haberleri