Mucize Doktor 52. Bölüm Full İzle

Mucize Doktor
Mucize Doktor 52. Bölüm Full İzle

Fox TV'de Mucize Doktor dizisinin merakla beklenen 52. bölümü yayınlandı. 4 Mart 2021 Perşembe günü yayınlanan Mucize Doktor dizisi internete yüklendi. İşte Mucize Doktor dizisinin 52. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Mucize Doktor dizisinin 52. Bölümü FOX TV'de 4 Mart 2021 Perşembe günü yayınlandı. Dizinin yayınlanan son bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link haberimizde.

MUCİZE DOKTOR 51. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Ali, Adil Hoca’sını kaybettiği için ölümüne mutsuz ama Nazlı’yla tekrar bir araya geldikleri için de bir o kadar mutludur ve bu iki zıt duygu arasında bocalamaktadır. Diğer taraftan Ali ve Nazlı’nın barıştıklarını öğrenen Ezo, annesinin de bastırmasıyla, Ali’yle ilgili kendi yüreğini arar. Aynısını Tanju’yla süratle yakınlaşan Beliz’le ilgili Ferman da yapar. Ama sonunda yüreklerinin derininde gizli olanlar herkesi çok şaşırtacak ve Berhayat Kozoğlu Hastanesi bir kez daha büyük hesaplaşmalara şahit olacaktır.

OYUNCULAR:

Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Seda Bakan, Hazal Türesan, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hakan Kurtaş, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran, Reha Özcan

MUCİZE DOKTOR 52. BÖLÜM İZLE

Mucize doktor 52. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

MUCİZE DOKTOR'UN KONUSU

Mucize Doktor dizisi Amerikan yapımı olan ve 2017 yılında 2 sezon ve 36 bölüm olarak yayınlanan The Good Doctor dizisinden uyarlanacak konusu ile tıbbi bir drama dizisi olarak ekranlara geliyor. Mucize Doktor dizisinin konusu ise dağlık ve sapa bir köyde otizmli Savant Sendromu ile hayata gözlerini açan ve bu özel kişinin yani Ali Vefanın cerrah olma yolundaki mücadele hikayesi ekranlara taşınıyor.

Bu genç cerrahın çok özel bir hastalığı vardır Savant Sendromu. Savant Sendromu genel zeka düzeyi ortalama durumda olmasına karşın bir ya da birden fazla alanda aşırı düzeyde bilgi yeteneğine sahip olan kişilere konulan bir tanıdır. Çevresindeki insanlarla iletişim kurmakta çok zorlanan bu genç doktorun ilginç de bir hikayesi vardır. Ali Vefa karakteri, henüz çocukken farklılığından dolayı babası onu evlatlıktan reddeder ve maalesef şiddete maruz bırakır. Ali’ye onun özel olduğunu bilen bir abisi var ve tek desteği de abisidir. Abisinin Ali’ye Arkadaş olmaları için şart koşan çevredeki arkadaşlarının isteğini yerine getirmek için girdiği yıkık bir yapının altında göçükte kalır ve Alinin gözleri önünde ölür. Bu vesile ile Ali Vefa acil müdahaleye gelen Doktor Adil ile tanışır ve Adil Hoca Ali Vefa’yı evlatlık edinir.

Doktor Adil, Ali Vefa’yı ilgi ve sevgi ile yetiştirir. Abisini kaybetmenin verdiği acı, hiç kimsenin ve özellikle çocukların ölmemesi için yardım edebilme arzusu ile doktor olmaya karar verir. Ali içine kapanık bir çocukken zehir gibi zekası ile tıp fakültesini birincilikle bitirecek ve bu konuda destek olan Adil Hocanın İstanbul’da başhekimi olduğu bir hastanede asistan doktor olarak girer. Mucize Doktor dizisinde daha çok Savant Sendromu olan bir doktorun hayata uyumu, ayrıca Ali ve çevresindeki diğer doktorların aşk hikayesi anlatılacak.

Mucize Doktor dizisi dizi haberleri Mucize Doktor Fox izle dizi izle dizi fox dizileri mucize doktor son bölüm izle bedava dizi izle