Mucize Doktor 51. Bölüm İzle

Mucize Doktor
Mucize Doktor 51. Bölüm İzle

Fox TV'de Mucize Doktor dizisinin merakla beklenen 51. bölümü yayınlandı. 25 Şubat 2021 Perşembe günü yayınlanan Mucize Doktor dizisi internete yüklendi. İşte Mucize Doktor dizisinin 51. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Mucize Doktor dizisinin 51. Bölümü FOX TV'de yayınlandı. Dizinin yayınlanan son bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link haberimizde.

MUCİZE DOKTOR 50. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Ali, ulaşılamaz bir yerde sıkışmış kalmıştır ve herkes çaresizdir. Bu sırada Vuslat hastaneyi normal işleyişine döndürmek adına sert yaptırımlar uygulamaya başlar. Ama Ferman ve Nazlı, Ali’ye ulaşmak için son bir girişimde bulunur ve Vuslat’ın oklarının hedefi olurlar. Bu sırada Adil’in vefatını öğrenen Ezo, Ali’yle konuşmakta kararlıdır. Ama onun da tedavisi bitmeden klinikten çıkması yasaktır. Sonunda Berhayat Hastanesi’nde değişim rüzgarları yine esecek ve ancak şanslı bir azınlık istediğine ulaşacaktır.

OYUNCULAR:

Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Seda Bakan, Hazal Türesan, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hakan Kurtaş, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran, Reha Özcan

MUCİZE DOKTOR 51. BÖLÜM İZLE

Mucize doktor 51. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Mucize Doktor dizisi dizi haberleri Mucize Doktor Fox izle dizi izle dizi fox dizileri mucize doktor son bölüm izle