'Mücevheri alım gücü kolaylaştı' diyen Seda Sayan'a sosyal medyada tepki yağdı

Magazin Haberleri
'Mücevheri alım gücü kolaylaştı' diyen Seda Sayan'a sosyal medyada tepki yağdı

Katıldığı bir mücevher fuarında "Ben mücevher kadınıyım. Kadınların mücevhere ulaşması, alım gücü kolaylaştı" şeklinde bir açıklama yapan Seda Sayan'a sosyal medyada tepki yağdı.

Seda Sayan, katıldığı bir mücevher fuarındaki açıklamaları ile gündem oldu. Kendisini "Mücevher kadını" olarak atfeden ünlü şarkıcı, kadınların mücevhere ulaşmasının ve alım gücünün kolaylaştığını savundu.

"KADINLARIN MÜCAVHERE ULAŞMASI KOLAYLAŞTI"

Kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten ile evlilik hazırlığı yapan Seda Sayan, "Çağlar evlilik teklif ederken tam tur bir yüzük taktı. Onun dışındakileri ben aldım. Senelerin Seda'sıyım, bende olmayacak da böyle görkemli yüzükler, kimde olacak? Takıya düşkünlüğüm malum. Ben mücevher kadınıyım. Kadınların mücevhere ulaşması, alım gücü kolaylaştı" ifadelerini kullandı.

"AYNI ÜLKEDE YAŞAMIYORUZ"

Seda Sayan'ın bu sözleri kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Bir sosyal medya kullanıcısı ünlü şarkıcıya “Seda Sayan ‘Kadınların mücevher alım gücü kolaylaştı’ demiş. Nasıl bir alım gücü acaba? Aynı ülkede yaşamıyoruz” paylaşımıyla tepki gösterdi.
İşte Seda Sayan’a gelen tepkilerden bazıları…

'Mücevheri alım gücü kolaylaştı' diyen Seda Sayan'a sosyal medyada tepki yağdı - Resim : 1

'Mücevheri alım gücü kolaylaştı' diyen Seda Sayan'a sosyal medyada tepki yağdı - Resim : 2

'Mücevheri alım gücü kolaylaştı' diyen Seda Sayan'a sosyal medyada tepki yağdı - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Seda Sayan mücevher magazin haberleri