Muazzez Ersoy, 25 yıldır sakladığı sırrı açıkladı

Magazin Haberleri
Muazzez Ersoy, 25 yıldır sakladığı sırrı açıkladı

Türk Sanat Müziği'nin başarılı seslerinden Muazzez Ersoy, katıldığı bir televizyon programında, 25 yıldır sakladığı bir sırrı ilk kez paylaştı.

Şarkıcı Muazzez Ersoy, Kanal 7 ekranlarında yayınlanan 'Seyhan Erdağ'la Süper Pazar'a konuk oldu.

Muazzez Ersoy, 25 yıldır kimseyle paylaşmadığı bir sırrı ilk kez açıkladı.

"STÜDYO KURACAKTIK"

Zeki Müren'in vefat ettiği gün TRT İzmir Stüdyoları'nda Ajda Pekkan'la birlikte Müren'in yanında olan Ersoy, "Eğer Zeki Müren vefat etmeseydi Bodrum'a stüdyo kuracaktık ve düet yapacaktık..."

"Bu zamana kadar bunu dillendirmedim. Bir hayal olarak kalsın istedim. Keşke Türk Sanat Müziğinin batmayan güneşi yaşasaydı da biz düeti yapmasaydık" ifadelerini kullandı.

Muazzez Ersoy, 25 yıldır sakladığı sırrı açıkladı - Resim : 1

MUAZZEZ ERSOY KİMDİR?

Gerçek ismi Hatice Yıldız Levent olan Muazzez Ersoy 9 Ağustos 1958 tarihinde Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde dünyaya gelmiştir. Klasik Türk müziği, fantezi müzik ve arabesk müzik dallarında şarkılar söyleyen ses sanatçısı Muazzez Ersoy 33. Türkiye Hükûmeti'nde Kültür Bakanlığı'nın tavsiyesiyle verilmeye başlanan Devlet Sanatçısı unvanına sahip sanatçılardan biridir. Devlet Sanatçısı ödülüne 1998'de layık görülen Muazzez Ersoy seslendirdiği nostaljik şarkılardaki başarısından dolayı "Nostalji Kraliçesi" olarak da anılıyor.

Aynı zamanda Muazzez Ersoy 2006 yılında Birleşmiş Milletler Mülteci Örgütü'nün “iyi niyet elçisi” seçilmiştir.

Kaynak: Haber Global TV

Muazzez Ersoy magazin magazin haberleri Zeki Müren