Miss Finland 2019 finalistleri Antalya'yı kavuracak

Miss Finland 2019 finalistleri Antalya'yı kavuracak

Finlandiya'nın en güzel kızının seçileceği Miss Finland 2019 Güzellik Yarışması'nda finale kalacak 10 yarışmacı, final hazırlığı için yine Alanya'ya geliyor. Güzeller, 5-12 Eylül tarihleri arasında kampa girecek.

Finlandiya'da Ocak ayında başlayan ve tüm hızıyla süren Miss Finland 2019 Güzellik Yarışması'nın Eylül ayı başında 10 finalisti belirlenmiş olacak. Güzeller, Filandiya'daki finale hazırlanmak için Alanya'da kampa girecek. Filyandiya'nın en güzel kızları 5-12 Eylül tarihlerinde Alanya'da boy gösterecek.

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı'nın (ALTAV) organizasyonu ve ev sahipliğinde, Alanya Belediyesi, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD), Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) ve Türk Hava Yolları'nın (THY) katkılarıyla yapılacak ağırlama Alanya'nın en önemli pazarlarından olan Finlandiya'daki tanıtımına büyük katkı sağlayacak. 

Hafta boyu Alanya'nın en çekici noktalarında yapılacak çekimler ve görüntüler Finlandiya medyasının önemli günlük gazeteleri ve haftalık dergilerinde, internet sitelerinde ve çeşitli sosyal medya hesaplarında yayınlanarak Alanya ve güzellikleri tanıtılacak. Bunun yanında Finlandiya'da yapılacak ve canlı yayınlanacak final programında Alanya kampından görüntüler Fin vatandaşına ulaşacak. Miss Finland seçilecek yarışmacı daha sonra 'Dünya Kainat Güzeli' yarışmasında Finlandiya'yı temsil edecek. 


Finlandiya Alanya Antalya güzellik yarışması 2019