Dolandırıldı mı? Şeyma Subaşı'dan yeni ayrılık açıklaması

Dolandırıldı mı? Şeyma Subaşı'dan yeni ayrılık açıklaması

Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den ayrıldığını yaptığı paylaşım ile doğrulayan Şeyma Subaşı "Dolandırıldı" iddialarına da yine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla cevap verdi.

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den ayrıldığını yaptığı paylaşım ile doğruladı. Sevgilisinden dolandırıcı olduğu için ayrıldığı yönündeki haberlere ise yeni bir açıklama yaptı. 

"SEBEPLERİ BİZDE KALSIN"

Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı paylaşımda, "Bugün, ayrılığımın nedeni ile ilgili çıkan haberler tamamen asılsızdır. Beni arayan gazetecilere de söylediğim gibi 'biraz saygı gösterin.' Ayrılık doğru ama sebepleri bizde kalsın" açıklamasını yaptı.

Dolandırıldı mı? Şeyma Subaşı'dan yeni ayrılık açıklaması - Resim : 2

FOTOĞRAFLARINI SİLDİ

Subaşı günler sonra düşük yaparak bebeğini kaybettiğini söylemişti. Bu açıklamadan kısa süre sonra ise sevgilisiyle fotoğrafları silmiş ve ayrılık iddiaları gündeme gelmişti.

"YAŞADIKLARIMI ANLATACAK KELİME YOK"

Ayrılık sonrası sessizliğini bozan Şeyma Subaşı, kızı Melisa ile olan fotoğrafını paylaşarak, "Yaşadıklarımı anlatacak kelime yok. Ama her şeyimsin, güneş ışığım ve kahramanım olduğun için teşekkürler. Her şeyin bir nedeni var. İyiyim biz iyiyiz iyi! Tüm destek için teşekkürler" ifadelerini kullanmıştı.

 

Mısırlı Mohammed Alsaloussi Şeyma Subaşı Şeyma Subaşı kimdir magazin haberleri