"Mini etekle nasıl oturulur?" videosu çeken Çağla Şikel'e Alişan'dan şaşırtan yorum

Alişan
"Mini etekle nasıl oturulur?" videosu çeken Çağla Şikel'e Alişan'dan şaşırtan yorum

Manken Çağla Şikel, sosyal medya hesabında kadın takipçilerine özel bir video paylaştı. Paylaşıma, Şikel'in yakın arkadaşı Alişan ilginç bir yorumda bulundu.

Çağla Şikel, tüm vücudunu kaplayan bir enfeksiyon sebebiyle bir hafta hastanede tedavi görmüştü. Şikel, taburcu olduktan sonra "Biraz yüzü gülüyor gibi. Bıkmadan usanmadan hissettirdiğiniz sevginize, güzel dileklerinize, dualarınıza teşekkür ederim. Hem de çok" diyerek zor gününde yanında olan sevenlerine teşekkür etti. 

ALİŞAN'DAN ŞAŞIRTAN YORUM 

Eski sağlığına kavuşan sunucu, 'Çağla' adını taşıyan YouTube kanaldında ve Instagram hesabında "Mini etekle nasıl oturulur, nasıl kalkılır?" konulu video paylaştı. Videoda mini etek giyerken nelere dikkat edilir, nasıl yürünür ve oturulur gibi konuları anlatan Şikel'e yakın arkadaşı Alişan'dan ilginç bir yorum geldi. 

Alişan, Şikel'in Instagram hesabında paylaştığı mini etekli videosuna "Zeki Müren de bizi görecek mi?" yorumunu yaptı. Şikel'in hayranları Alişan'ın bu yorumuna pek anlam veremedi. Çoğu takipçi "Şarkıcılığı bırak stand-up yap" yorumlarıyla Alişan'a göndermede bulundu.

"Mini etekle nasıl oturulur?" videosu çeken Çağla Şikel'e Alişan'dan şaşırtan yorum - Resim : 1

"NASIL OTURDUYSAM ÖYLE KALIYORUM"

Güzel mankenin paylaşımına bir yorum da Burcu Esmersoy'dan geldi. Esmersoy da "Nasıl oturduysam öyle kalıyorum, ben kalkamıyorum" dedi.

Alişan Çağla Şıkel youtube mini etek