Mikanos'ta dikkatleri yine üzerine çekti... İşte yeni Nusret style!

Mikanos'ta dikkatleri yine üzerine çekti... İşte yeni Nusret style!

Fenomen restoran işletmecisi Nusret Gökçe, gündemden düşmüyor. Renkli kişiliği, spora olan düşkünlüğü ve sosyal medya paylaşımlarıyla öne çıkan Nusret, bu kez yeni imajıyla adından söz ettiriyor.

Tuz dökme ve et pişirme stili 'Salt Bae' ile dünya çapında ün yapan Nusret Gökçe, bir yandan çalışıp, bir yandan da tatil yapmayı ihmal etmiyor. Yunanistan'ın dünyaca ünlü tatil bölgesi Mikanos'ta geçtiğimiz haziran ayında restoran açan Nusret, bu kez de adadaki yeni tarzıyla dikkat çekti. Ünlü işletmeci Nusret, restoranına gelen müşterileriyle özel olarak fotoğraf çektirirken tatil stiliyle konuşulmayı başardı.

Mikanos'ta dikkatleri yine üzerine çekti... İşte yeni Nusret style! - Resim : 1


RAPÇİ MODASINA UYDU

ABD'li rapçi Kanye West'in Miami'de bir düğün törenine terlik ve çorapla katılması erkek modasında beğenilmeyen yeni bir akımın başlamasına neden olmuştu. West'in takım elbise altına giydiği terlikleri, hayranları tarafından eleştirilmiş, rapçinin imajına "Bu terlikler gözlerimi acıtıyor" yorumları yapılmıştı.

Mikanos'ta dikkatleri yine üzerine çekti... İşte yeni Nusret style! - Resim : 2

ABD'li rapçinin 'terlik - çorap' ikilisinden oluşan moda akımına Türkiye'de Ben Fero'dan sonra Nusret Gökçe de uydu. 

MİKANOS'TA NUSRET STYLE

80'ler erkek modasının olmazsa olmazı beyaz çorabı, günümüzdeki kötü şöhretine rağmen tercih eden Nusret, çoraplarının üzerine giydiği siyah terlikleriyle fotoğraf vermekten çekinmedi. Beyaz şortu, siyah eşofmanı, terlik ve beyaz çorap kombiniyle Nusret, bu da yeni 'Nusret style mı?' dedirtti.


Nusret Gökçe Nusret terlik