MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'den Şahan Gökbakar'a tepki

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'den Şahan Gökbakar'a tepki

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Marmaris yangınında Instagram'dan canlı yayınlar yapan Şahan Gökbakar'a tepki gösterdi. 

İzzet Ulvi Yönter, Şahan Gökbakar'ın sanatçıları fişleyen bir gazeteye tepki gösterdiği videoyu alıntılayıp "Seviyen aynı Recep İvedik" yazdı.

Yönter tweet'inde "“Seviyen aynen Recep İvedik...Ligin Ceren ile Celal’deki rolünle birleşik! Sen kendine yardım iste Şahan, boş kafanın almadığı işlere karışma, çünkü düşmüşsün düşeceğin kadar...Ancak Türk devleti güçlüdür bunu da traji komik aklından çıkarma...Güldürmeden önce utanmayı dene!" diye yazdı. 

Şahan Gökbakar, bir gazetenin "Hep Turkey" etiketini paylaşan sanatçıları hedef gösteren haberine tepki göstermiş ve paylaştığı videoda "Medyada böyle manşetler atıp 'HelpTurkey' diyen insanlara, sanatçılara fişlemeler, hedef göstermeler... 'Siz nerenin sanatçısısınız?' demeler. Siz nerenin gazetesisiniz? Siz hangi ülkenin basınısınız? Kendinize onu sorun önce. Siz hangi ülkede haber çıkartıyorsunuz, önce onu kendinize sorun. O insanların hepsi kıymetli insanlar. Türkiye'deki herkes gibi kıymetli insanlar. O insanlar bu ülkeye vergi veriyorlar. O insanlar yaptıkları sanatla, oyunculukla, müzikle bu ülkede yaşayan insanların ruhunu, gönlünü hoş ediyorlar. Siz ne vasıfla o insanları fişliyorsunuz?" demişti. 

Şahan Gökbakar izzet ulvi yönter MHP Recep İvedik