Mesut Özil'in eşi Amine Gülşe: Çok mutluyuz! Ülkemize geri döndük

Mesut Özil'in eşi Amine Gülşe: Çok mutluyuz! Ülkemize geri döndük

Miss Turkey 2014'te birinci olarak adını geniş kitlelere duyuran Amine Gülşe'nin 2019 yılında evlendiği Mesut Özil ile İstanbul'da yaşama hayali gerçek oldu. Gülşe yaptığı ilk açıklamada, "Çok mutluyuz, gururluyuz. Ülkemize döndük" dedi.

Mesut Özil ve ailesini taşıyan özel uçak gece saatlerinde İstanbul’a indi. Mesut Özil, eşi Amine Gülşe ve kızı Eda Özil kendilerini karşılamaya gelenlerle kısa süre sohbet ettikten sonra havalimanından ayrıldı.

Mesut Özil'in eşi Amine Gülşe: Çok mutluyuz! Ülkemize geri döndük - Resim : 1

Mesut Özil, "Bana destek veren herkesten Allah razı olsun. İnşallah sahada bunun karşılığını veririm. Çok heyecanlıyım. Ben her zaman Fenerbahçeliydim. Bir rüya benim için de gerçekleşiyor" derken, futbolcunun eşi Amine Gülşe de Türkiye’ye geldiği için çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Mesut Özil'in eşi Amine Gülşe: Çok mutluyuz! Ülkemize geri döndük - Resim : 2

Daha önce "Mesut, keşke İstanbul’a gelse" açıklamasıyla gündem olan Amine Gülşe, FB TV’ye verdiği röportajda "Ülkemize döndük. Çok mutluyuz, gururluyuz. Fenerbahçe, Mesut’un çok sevdiği bir kulüp. Hayırlı olsun hepimiz için" dedi.

Mesut Özil'in eşi Amine Gülşe: Çok mutluyuz! Ülkemize geri döndük - Resim : 3

Özil’in Türkiye tercihinde eşi Gülşe’nin çocuklarıyla birlikte İstanbul’da yaşama isteği transferin etkenlerinden biriydi.

Mesut Özil'in eşi Amine Gülşe: Çok mutluyuz! Ülkemize geri döndük - Resim : 4

AMİNE GÜLŞE KİMDİR?

Türk kökenli, İsveç vatandaşı oyuncu ve manken Amine Gülşe, 30 Nisan 1993 tarihinde dünyaya geldi. İyi derecede İngilizce, İsveççe ve İspanyolca konuşabilen Amine Gülşe International High School Of The Gothenburg Regione mezunudur. Amine Gülşe, 2014 Türkiye güzellik yarışmasında Miss Turkey birincisi oldu. 2014 de bir önceki yılın birincisi olan Rüveyda Öksüz'den tacını alan Amine Gülşe uluslararası arenada ülkemizi temsil etti. Kariyerine modellikle başlayan Amine Gülşe, Tolgahan Sayışman, Şafak Pekdemir ve Ayşegül Günay’ın da oyuncu kadrosunda yer aldığı Asla Vazgeçmem dizisinde başrollerden birini canlandırdı.

Dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil ile Türkiye eski güzeli Amine Gülşe, İstanbul'daki nikah töreninin ardından 2019 yılında dünyaevine girdi.

Kaynak: Haber Global TV

Mesut Özil Amine Gülşe