Merve Özbey anne oldu! İşte kızının ismi

Merve Özbey anne oldu! İşte kızının ismi

2020'nin şubat ayında iş insanı Kenan Koçak ile nikah masasına oturan Merve Özbey ilk bebeğini kucağına aldı. Anne olmanın heyecanını yaşayan Özbey, kızına Elif Özüm adını verdi.

Ünlü şarkıcı Merve Özbey ile Kenan Koçak çiftinin ilk bebekleri dün akşam saatlerinde dünyaya geldi. Hamilelik sürecinde ekrandan uzak yaşamayı tercih eden Özbey, Üsküdar'da bulunan özel bir hastanede doğum yaptı.

Sosyal medya hesabında 1.5 milyon takipçisi bulunan Özbey, minik bebeğiyle ilgili paylaşım yapmadı. 

Merve Özbey anne oldu! İşte kızının ismi - Resim : 1

"SAĞLIK DURUMLARI İYİ"

Hastanenin başhekimi Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu yaptığı açıklamada, "Merve Özbey ile Kenan Koçak çiftinin bebeği, 47 cm ve 2.530 gram olarak dünyaya geldi. Bebeğin ve annenin sağlık durumları gayet iyi. Kendilerine sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz" ifadelerini kullandı.

MÜJDEYİ BÖYLE VERDİ 

Geçtiğimiz yılın son günlerinde babası Ahmet Özbey'in vefatıyla sarsılan Özbey, hamileliğinin 27. haftasında yayınladığı pozuna "27 haftalık hamile" notunu eklemişti. 

Merve Özbey anne oldu! İşte kızının ismi - Resim : 2

Doğal hallerini sık sık sosyal medya hesabından paylaşan ünlü şarkıcı, kız bebek dünyaya getireceğini şu ifadelerle duyurmuştu:

"Gel bakalım güzel kızım... Ailene, vatanına, dünyaya güzellikler, hayırlar getir... Çok şükür..."

Merve Özbey anne oldu! İşte kızının ismi - Resim : 3

MERVE ÖZBEY'İN EŞİ KENAN KOÇAK KİMDİR, NERELİ?

Merve Özbey'in eşi Kenan Koçak 1 Ocak 1983 İstanbul doğumludur. Maltepe Üniversitesi'nde Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun olan Kenan Koçak, inşaat alanında kariyerini sürdürmektedir.

Kaynak: Haber Global TV

Merve Özbey Kenan Koçak nereli magazin haberleri