Merve Boluğur'un paylaşımı dikkat çekti: Yeni bir aşk mı?

Merve Boluğur'un paylaşımı dikkat çekti: Yeni bir aşk mı?

Uzun bir süredir ekranlardan uzak olan ve son günlerde cesur paylaşımları ve iddialı sözleriyle dikkat çeken oyuncu Merve Boluğur'un Instagram'dan paylaştığı hikaye "Yeni bir aşka yelken mi açıyor?" sorularını gündeme getirdi.

Ünlü oyuncu Merve Boluğur birkaç gündür verdiği iddialı pozlar ve yaptığı ses getiren açıklamalarla dikkat çekiyordu. Boluğur bu kez de Instagram'dan paylaştığı gül buketleriyle gündemde. 

2017'de Murat Dalkılıç'la evliliği bittikten sonra fazla ortalarda görülmeyen ünlü oyuncunun paylaşımı "Yeni bir aşka yelken mi açıyor?" yorumlarına neden oldu.

Gül buketini hikaye olarak paylaşan Boluğur,  en son temmuz ayında yeni aşkıyla fotoğrafını paylaşmış ve altına "Gerçek" yazmıştı. Boluğur'un yeni sevgilisinin sosyal medyadan tanıştığı Burak Dayı olduğu ortaya çıkmıştı. Ancak çift bir süre sonra ayrılmıştı. Ayrılığın ardından Burak Dayı bu kez de Burcu Özberk'i takibe almıştı. 

Boluğur'un gül buketi paylaşımıyla sosyal medyada "yeni aşk" dedikoduları konuşulmaya başladı. 

Merve Boluğur'un paylaşımı dikkat çekti: Yeni bir aşk mı? - Resim : 1

Olay pozu

Şu sıralar şarkıcılığa adım atmaya hazırlanan ünlü oyuncu Merve Boluğur, Instagram hesabından yaptığı iddialı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Boluğur, iç çamaşırsız, dekolteli pozuyla sosyal medya olay yarattı.

Instagram'da yaklaşık 4 milyon takipçisi olan Merve Boluğur'un cesur paylaşımı kısa sürede beğeni topladı. 

Merve Boluğur'un paylaşımı dikkat çekti: Yeni bir aşk mı? - Resim : 2

CESUR POZLAR, SANSÜRSÜZ CEVAPLAR

Son günlerde cesur pozları ve açıklamalarıyla dikkat çeken ünlü oyuncu  Merve Boluğur, Instagram'da hayranlarının sorularını yanıtladı.

Bir süredir ekranlarda olmayan başarılı oyuncu, seksi bakmak isteyenler için ipuçları verdi. Boluğur, takipçisinin "Senin gibi seksi bakmak isterdim ama beceremiyorum" yorumuna “Kafanı eğ, ben buyum işte de, içindeki kadını çıkar" dedi.

Merve Boluğur,  "Ruh hastası gibi gülüyorsun. Çok hoşuma gidiyor lütfen değiştirme!" yorumuna ise "Öyle söyleme... Dünyanın en çekici gülümsemesi" cevabını verdi.

"İLK GÜN EVE GELEN ERKEK... "

Geçtiğimiz aylarda YouTube kanalı kuran ve burada kadın-erkek ilişkilerine dair tartışma yaratan açıklamalarda bulunan Boluğur, “İlk gün eve gelen erkek film izlemez, cinsellik ister. Erkek 1 aydan önce eve girmemeli.

Cinsellik yaşamak isteyebilir bir erkek ama o da bunu isteyen kızla yapsın. Kız da bir izlenimi verir. Birinci gündem film mi izleyeceğiz. Birinci günden film filan izleyemeyiz..." dedi.

Tİ'YE ALMIŞTI

Ünlü oyuncu, kendi adını taşıyan YouTube kanalında aradığı erkeği şöyle anlattı: 

"Hepimizin yaşadığı birlikteliklerle ilgili mevzulara hem mizahi yönden hem de kendi tecrübelerimden yola çıkarak önerilerde bulunarak yaklaştım. Birebir yaşadıklarımdan, yaşadıklarından konu alınmıştır. Amacım kadınların kendi güçlerini yaşaması! Ayrıca kusursuz kadınlar; sizin de olduğunuz gibi, korkusuzca kendinizi yansıtmanız benim için önemlidir. Bu cesaretlendirme hususunda destekçiniz olarak yanınızdayım." 

Merve Boluğur, yayınladığı videoda aradığı erkek ile ilgili hem esprili hem de durumu ti'ye alan sözleriyle dikkat çekti. Ünlü oyuncu, kriterleri saydı ve beyninin sol tarafını kullanan birisi olması gerektiğini de ifade etti.

Yaşadıklarından etkilendiğini söyleyen ünlü oyuncu, "Kadınların yanındayım" dedi. Merve Boluğur'a kadın takipçilerinden çok sayıda yorum yağdı.

Kaynak: Haber Global TV

merve boluğur'un sevgilisi Merve Boluğur Merve Boluğur pozları Merve Boluğur fotoğrafları magazin haberleri merve boluğur'un sevgilisi son dakika magazin haberleri