Merve Boluğur şarkı çıkardı, sosyal medyada olay oldu! Murat Dalkılıç detayı dikkat çekti

Magazin Haberleri
Merve Boluğur şarkı çıkardı, sosyal medyada olay oldu! Murat Dalkılıç detayı dikkat çekti

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Merve Boluğur, yeni şarkısını paylaştı. Sosyal medya kullanıcıları Merve Boluğur'un şarkısını eleştiri yağmuruna tuttu. Boluğur'un şarkısını duyanların yaptığı Murat Dalkılıç yorumu ise dikkatlerden kaçmadı.

Uzun bir süredir ekranlarda yer almayan Merve Boluğur, şarkıcılığa adım attı. Aşk hayatıyla ilgili "İstersem koluma birini takarım. Çok basit bir şey. Benim bir dakikamı hatta saniyemi alır. Mevzu o değil. Ben gerçek, derin bağlar kurmayı sevdiğim için seçiciyim" diyerek adından söz ettiren Merve Boluğur şarkısıyla gündeme bomba gibi düştü.

Merve Boluğur şarkı çıkardı, sosyal medyada olay oldu! Murat Dalkılıç detayı dikkat çekti - Resim : 1

"MURAT DALKILIÇ'A GÖNDERME YAPIYOR"

Ünlü ismin "Şşşttt" adlı şarkısı hakkında binlerce yorum yapıldı. Merve Boluğur'un şarkısı duyanlar eski eşi Murat Dalkılıç'a da göndermeler de bulundu. Sosyal medya kullanıcıları "Murat Dalkılıç'tan sonra kendine gelemedi", "Merve Boluğur mental sağlığımdan bir tık daha kötü bir şarkı yapmış kutluyorum kendisini", "Bir an önce şarkıcılığı da bırak" ve "Dayanamadım kapattım valla" gibi yorumlarda bulundu.

Merve Boluğur şarkı çıkardı, sosyal medyada olay oldu! Murat Dalkılıç detayı dikkat çekti - Resim : 2

MERVE BOLUĞUR - ŞŞŞŞŞŞTTTTT

 

Kaynak: Haber Global TV

Merve Boluğur Murat Dalkılıç magazin haberleri