Merve Boluğur: Kendimi arı gibi düşünürsem erkeğin konmasını istiyorum

Magazin Haberleri
Merve Boluğur: Kendimi arı gibi düşünürsem erkeğin konmasını istiyorum

Sosyal medya paylaşımları ve gündem yaratan açıklamalarıyla adından söz ettiren oyuncu Merve Boluğur, YouTube kanalında özel hayatından ve kadın-erkek ilişkilerinden bahsetti.

Uzun bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Merve Boluğur, kendi adını taşıyan YouTube kanalında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte, Boluğur'un açıklamalarından öne çıkanlar...

"İlişkileri iyi diye gözükenler taviz veriyorlar. Çok sabır gösterip kendini hiçe sayanlar var. Ben sırf bir şeyler gerçekleşsin diye orada duramıyorum. 'Bir sevgilim var, el alem görsün, şu kadar parası var' demiyorum. Yanlış bir yerde olmaktansa kendi dünyamda kalırım."

Merve Boluğur: Kendimi arı gibi düşünürsem erkeğin konmasını istiyorum - Resim : 1

"Kendime saygı konusunda okuduğum kitaplar çok yardımcı oldu. Psikiyatrlar yardımcı olabiliyor. Yaşadığım deneyimler, okuduğum kitaptaki karakterler de bir öğreti oluyor."

"Kötü yorumları önemsemiyorum. Kendimi alanımı korumak önemli. Kontrolümde olmayan kısımla ilgimi kesiyorum."

"Karşımızdaki insanı anlamaya yönelik hareket etmeliyiz. Mesela kaçan kovalanır bana çok çiçek alıyor diyebilirsin. Fakat o senin popülerliğin, güzelliğin için olabilir. O anki boşluktan olabilir. O insanı önemseyebildiğin zaman sağlam bir şeyler kurabilirsin."

Merve Boluğur: Kendimi arı gibi düşünürsem erkeğin konmasını istiyorum - Resim : 2

“KENDİ HAYATIMIN BAŞROLÜNDEYSEM…”

"Prensiplerim var. Kendi hayatımın başrolündeysem yorumumu da dilediğim gibi kaleme almak hakkım."

"Erkeğin genetik yapısı ve yaratılışından ötürü fiziksel kuvveti var. Kadının evin içini düzenlediği, erkeğin dışarıyla ilgilendiği alanlar söz konusu. Kendimi bir arı gibi düşünürsem erkeğin konmasını, erkeğin bulmasını istiyorum."

HAYALİNDEKİ MESLEĞİ AÇIKLADI

"Hayalimdeki meslek sunuculuktu. Bu duygumu özgürlükle yaşadığım bir kanalım var."

"Yürüyüşü koyuyorum spor olarak hayatıma. Yürürken hayatımla ilgili kararlar aşamasında iyi bir muhakeme oluyor. Özellikle yolda gördüğüm hayvanlarla iletişim kurmak beni besliyor."

Merve Boluğur: Kendimi arı gibi düşünürsem erkeğin konmasını istiyorum - Resim : 3

“POPO KIVRIMLARIMI ÖNEMSİYORUM”

"İnip kalkmalarım zaten meşhur. Çünkü popo kıvrımlarımı önemsiyorum. Hafif de kaslı bir görüntü. Fena değil. Sağlıklı bir bedenim var. Sürekli beraberiz ona saygı duyuyorum, iyi bakıyorum."

Kaynak: Haber Global TV

Merve Boluğur magazin haberleri merve boluğur youtube kanalı Merve Boluğur haberleri magazin