Merve Boluğur derin göğüs dekolteli kırmızı elbisesi ile paylaşım yaptı, sosyal medyada olay oldu

Merve Boluğur derin göğüs dekolteli kırmızı elbisesi ile paylaşım yaptı, sosyal medyada olay oldu

Son dönemde oyunculuğun yanı sıra şarkı söyleyerek ve YouTube kanalı açarak gündemde olan Merve Boluğur, dikkat çeken sosyal medya paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Kendisine 'Kraliçe' diyen Boluğur'un derin göğüs dekolteli kırmızı bir elbiseli pozu binlerce beğeni topladı.

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ünlü oyuncu Merve Boluğur yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor.

Son dönemlerde yaptığı açıklamalar ve sosyal medya paylaşımlarla sık sık gündem olan Merve Boluğur, son yayınladığı fotoğraflarla yine adından söz ettirmeyi başardı.

Merve Boluğur derin göğüs dekolteli kırmızı elbisesi ile paylaşım yaptı, sosyal medyada olay oldu - Resim : 1

Kırmızılar içerisindeki fotoğrafını 3,7 milyon takipçisi olan Instagram hesabından "Kraliçe. Maşallah deyin" notuyla yayınlayan Boluğur, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Merve Boluğur derin göğüs dekolteli kırmızı elbisesi ile paylaşım yaptı, sosyal medyada olay oldu - Resim : 2

"HİÇ PROFESYONEL OLMAMIŞ"

Yüzünün yakın çekim halini de paylaşan Boluğur'a, takipçilerinden "Kirpik bozmuş", "Seni çok seviyorum ama kirpikler rahatsız etti", "Makyaj hiç profesyonek olmamış" gibi eleştiriler geldi.

Merve Boluğur derin göğüs dekolteli kırmızı elbisesi ile paylaşım yaptı, sosyal medyada olay oldu - Resim : 3

"EGZOZU BOZUK KAMYON GİBİYİM"

Öte yandan 33 yaşındaki güzel, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabı üzerinden takipçileriyle soru-cevap yapmıştı. Boluğur, "İlişkide sürekli sorun çıkarıyorum ve istemsiz her şeye alınıyorum. Bunu nasıl aşabilirim?" sorusuna "Özel ilişkide iyi değilim. Egzozu bozuk kamyon gibiyim. Günümüz ilişkilerinde kadınlar erkekleşti. Erkeklerin birçoğu da kadın gibi" verdiği cevapla magazin gündemine oturmuştu.

MERVE'NİN TAHAMMÜL EDEMEDİKLERİ

Geçtiğimiz günlerde bir psikologla YouTube kanalından video yayınlayan Merve Boluğur, ilişkide tahammül edemediklerini şöyle sıralamıştı:

"Aşırı cool olması", "Ergen olması", "Anne bağımlısı olması", "Kaotik ve kıskanç ilişki", "Aşırı iltifat etmesi ve büyük cümleler kurması."

Boluğur ayrıca, "Meditasyon bana çok yardımcı oldu. Sevgi gibi kelimelerin bende ne çağrıştırdığını ve bu duyguyu kolayca kime aktarıyorum diye düşünüyorum" demişti.

Merve Boluğur magazin magazin haberleri