Merve Boluğur'dan eski sevgilinin baş harfine sansür

Merve Boluğur'dan eski sevgilinin baş harfine sansür

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık magazin gündemine gelen oyuncu Merve Boluğur, Instagram hesabından yaz günlerine ait bir fotoğraf paylaştı. Güzel oyuncunun, fotoğrafı paylaşırken kolyesinde bulunan bir detayı sansürlemesi dikkat çekti.

Yaklaşık 6 yıldır ekranlardan uzak olan oyuncu Merve Boluğur, sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla adından söz ettiriyor.

Şu sıralar yeni bir aşka yelken açtığı konuşulan Merve Boluğur yine dikkat çeken bir paylaşıma imza attı. 

Merve Boluğur'dan eski sevgilinin baş harfine sansür - Resim : 1

Instagram hesabından yaz aylardan kalma bir fotoğrafını paylaşan Merve Boluğur, gönderisini paylaşırken kolyesinde bulunan eski sevgilisi Burak dayı'nın isminin baş harfini sansürledi. 

Merve Boluğur'dan eski sevgilinin baş harfine sansür - Resim : 2

Merve Boluğur'un geçtiğimiz yaz çok konuşulan kolyesinde hem kendi hem de Burak dayının isimlerinin baş harfleri bulunuyor. 

Merve Boluğur'dan eski sevgilinin baş harfine sansür - Resim : 3

YENİ BİR AŞKA YELKEN AÇTI

Yaz aylarında aşk yaşamaya başladığı Burak Dayı ile ilişkisini 6 önce noktalayan oyuncu, yeni sevgilisiyle sarmaş dolaş pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Boluğur aşk paylaşımına ateş emojisi de ekledi. 

Merve Boluğur'dan eski sevgilinin baş harfine sansür - Resim : 4

Sevgilisinin yüzünü gizlediği görülen güzel oyuncunun mutlu hali dikkatlerden kaçmadı.

33 yaşındaki Boluğur'un gizemli sevgilisinin kim olduğu ise henüz belli değil.

Kaynak: Haber Global TV

Merve Boluğur Burak Dayı merve boluğur'un eski sevgilisi burak dayı burak dayı kimdir merve boluğur kolye merve boluğur instagram merve boluğur sosyal medya Merve Boluğur fotoğrafları Merve Boluğur pozları