Mert Ramazan Demir'den güldüren itiraf: En büyük travmalarımdan biriydi

Yalı Çapkını Magazin Haberleri
Mert Ramazan Demir'den güldüren itiraf: En büyük travmalarımdan biriydi

Son dönemin en popüler oyuncuları arasında gösterilen Yalı Çapkını’nın yıldızı Mert Ramazan Demir, katıldığı bir programda, kaşlarıyla ilgili komik bir lise anısını anlattı.

Star TV’nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını’nda canlandırdığı Ferit karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Mert Ramazan Demir, YouTube’da yayınlanan ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programının konuğu oldu. Kalın kaşları ile ti’ye alınan Mert Ramazan Demir, lisede yaşadığı bir anısını anlattı.

Mert Ramazan Demir'den güldüren itiraf: En büyük travmalarımdan biriydi - Resim : 1

“KAŞLARIM EN BÜYÜK TRAVMALARIMDAN BİRİYDİ”

"Kaşlarını alıyor musun?" sorusu üzerine konuşan ünlü oyuncu, "Sizin de böyle bir kaşınız olsa bir el atardınız. Sen beni bir de lisede görecektin. Kaşlarımdan dolayı benimle çok dalga geçiyorlardı. Benim en büyük travmalarımdan biriydi. Şu anda da sevdiğim şeylerden biri. Liseye giderken bir gün çok fena tutuldum ve makinayla kaşlarımı kestim. Sadece kaşımın kenarları kalmıştı. Lanet olsun ya. Yazın fırında çalışırken bir kaşçı abla geldi ve 'sen bu kaşına ne yaptın?' diye sordu. Bana 'kaş küser' dedi. Kaş çıkmıyormuş yani ve benim kaşlarım uzun zaman çıkmadı. O kaşlarımın şekli benim bütün özgüvenimi aldı. Kaşlarımın çıkması için çok dua ettim. Gülerek anlatıyorum ama çok zordu" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Mert Ramazan Demir Yalı Çapkını İbrahim Selim ile Bu Gece magazin haberleri