Merakla beklenen Saygı 2'den ilk bölüm fragmanı yayınlandı

Dizi Haberleri Saygı 2
Merakla beklenen Saygı 2'den ilk bölüm fragmanı yayınlandı

BluTV'nin orijinal dizisi Ercüment Çözer'i konu alan 'Saygı 2'nin ilk bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Saygı 2'yle ilgili detaylar...

Geçtiğimiz yıl izleyici karşısına çıkan ve başrollerinde Nejat İşler, Boran Kuzum, Miray Daner, ve Erkan Can’ı buluşturan dizinin kadrosuna, başarılı oyuncular Sarp Akkaya ile Damla Sönmez’i de dahil eden Saygı 2, 23 Eylül’de sadece BluTV’de yayınlanacak. 

Saygı 2 karakterlerin değişimleriyle izleyicileri şaşırtırken, Ercüment Çözer için beklenmedik ve sarsıcı bir hesaplaşma dönemi başlıyor.

Ercüment'in kalbinin kapılarını araladığını gördüğümüz Saygı 2 izleyicileri beklenmedik gelişmelerle yüzleştirecek. Sarp Akkaya'nın yeni fragmanda söyledikleri akıllara "Yeni bir savaş mı geliyor?" sorusunu getiriyor.

Merakla beklenen Saygı 2'den ilk bölüm fragmanı yayınlandı - Resim : 1

“ERCÜMENT SIKINTILI DEĞİLSE, BİR SIKINTI VARDIR”

İlk bölüme dair güçlü ipuçları veren fragman, Helen’in değişimi, Savaş ile arasındaki gerilim, Yavuz’un "Ercüment sıkıntılı değilse, bir sıkıntı vardır" yorumuyla beklentileri arttırıyor.

Saygı 2 kadrosuna katılan Damla Sönmez’in canlandırdığı Cumhuriyet Savcısı Arya ile Ercüment Çözer'in tanışması ve Sarp Akkaya'nın şaşırtan görüntüsü yeni bölümlerin başlamasına günler kala seyircilerinin merakını zirveye taşıyor.

Nejat İşler, Miray Daner, Boran Kuzum, Sarp Akkaya, Damla Sönmez ve Erkan Can gibi başarılı oyuncuları bir araya getiren, Inter Medya imzalı ‘Saygı 2’nin senaryosu Ercan Mehmet Erdem imzası taşırken yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar oturuyor.

SAYGI 2 | 1. BÖLÜM FRAGMANI

Kaynak: Haber Global TV

Saygı 2 dizi dizi haberleri BluTV BluTV dizileri Ercüment Çözer Nejat İşler Boran Kuzum Miray Daner Erkan Can