Meme kanserine yakalanan şarkıcı Şimal'den haber var!

Magazin Haberleri

Bir süredir meme kanseriyle mücadele eden Şimal, kemoterapi ve radyoterapi tedavisi gördükten sonra ameliyat olmuştu. Sosyal medya hesabından sık sık sağlık durumuyla ilgili takipçilerini bilgilendiren ünlü şarkıcıdan iyi haber geldi.

Şimal, geçtiğimiz yıl yapılan biyopsinin ardından kendisine meme kanseri teşhisi konulduğunu açıklamıştı. Ünlü şarkıcı, kemoterapi ve radyoterapi tedavisi gördükten sonra geçtiğimiz haftalarda ameliyat olmuştu. Bu süreçte Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla sağlık durumuyla ilgili sevenlerini bilgilendiren ünlü şarkıcı, paylaştığı video ile müjdeyi verdi.

Meme kanserine yakalanan şarkıcı Şimal'den haber var! - Resim : 1

"Ettiğim dualar kabul oldu!" diyen 35 yaşındaki Şimal, daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü:

Biraz elimi yüzümü toplayıp, nefes alıp karşınıza çıkmak istedim çünkü çok güzel haberlerim var. Eminim ki benimle birlikte mutlu olacak çok insan var, bunu hissediyorum. Gece-gündüz ettiğim dualar kabul oldu sanırım. Ameliyatım zaten çok güzel geçmişti ama patoloji sonucumuzu bekliyorduk. Patoloji sonucumuz geldi. Tertemiz...

"47 KİLOYA ÇIKTIM"

Öte yandan daha önce hastalık döneminde iştahının bozulduğunu ve 43 kiloya kadar düştüğünü söyleyen Şimal, kilo alma dönemine girdiğini ve 47 kiloya çıktığını ifade etmişti.

Kaynak: Haber Global TV

meme kanseri şarkıcı şimal magazin magazin haberleri