Meme kanserine yakalanmıştı... Kemoterapi tedavisi devam eden Canan Ergüder son halini paylaştı

Meme kanserine yakalanmıştı... Kemoterapi tedavisi devam eden Canan Ergüder son halini paylaştı

Geçtiğimiz Nisan ayında meme kanserine yakalandığı ortaya çıkan ve rol aldığı Menajerimi Ara dizisinden ayrılan Canan Ergüder'in son halini paylaştı.

2017 yılında kendisi gibi oyuncu olan Kenan Ece ile nikah masasına oturan ve Demir adında bir oğlu bulunan oyuncu Canan Ergüder, meme kanseriyle mücadele ediyor.

Kemoterapi tedavisine devam eden Canan Ergüder, son durumu hakkında sevenlerini bilgilendirdi. Bir arkadaşıyla buluşan Ergüder'in yeni imajı dikkat çekti.

Meme kanserine yakalanmıştı... Kemoterapi tedavisi devam eden Canan Ergüder son halini paylaştı - Resim : 1

Ünlü oyuncu, "Her şey yolunda. Arayan, soran, mesaj atan, dua eden herkese sevgiler" ifadelerini kullandı. Ergüder'e sevenlerinden destek mesajları geldi. 

Meme kanserine yakalanmıştı... Kemoterapi tedavisi devam eden Canan Ergüder son halini paylaştı - Resim : 2

“MORALİMİ YÜKSEK TUTUYORUM”

Canan Ergüder, hastalığıyla ilgili sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı:  

“Çok sevgili arkadaşlarım ve beni merak eden takipçilerim ve hayranlarım,

Niyetim sizlere Menajerimi Ara'da oynayacağım son bölümde yazmaktı ama haberler size bundan önce ulaşmış bulundu. Evet, sağlığımla ilgili haberler doğru. Yaklaşık 1.5 ay önce bana meme kanseri teşhisi konuldu. Bu fotoğraf ameliyatım sonrası Menajerimi Ara ekibine gönderdiğim fotoğraf. Size de aynısını gönderiyorum çünkü pozitif hissettiğim anlardan bir tanesi. İnişli çıkışlı bir süreç olacak bu ama moralimi yüksek tutuyorum. Merak etmeyin, iyileşicem. Tedavimin izin verdiği noktaya kadar çalışabileceğim son ana kadar çalışacağım. Bu da inşallah 3 bölüm daha olacak. Pandemi sürecinden geçtiğimiz için bu benim tercihimden maalesef ki daha erken bir vakit. Bu süreçte beni yalnız bırakmayan, her an destek olan canım aileme, canım Menajerimi Ara dizisi ekip arkadaşlarıma, Star TV'ye ve elbette ne karar alırsam alayım hep arkamda olduğunu hissettiren Ay Yapıma'a çok teşekkür ederim.”

Kaynak: Haber Global TV

Canan Ergüder meme kanseri kemoterapi sosyal medya