Meltem Miraloğlu: "Söz verdi, beni Hollywood starı yapacak"

Meltem Miraloğlu: "Söz verdi, beni Hollywood starı yapacak"

'Hayat Devam Ediyor' isimli dizide 'çocuk gelin' rolü ile tanınan Meltem Miraloğlu'nun, 10 gün önce 80 yaşındaki bir Amerikalı ile gizlice evlendiği ortaya çıkmıştı. Bir magazin programında oyuncu hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar.

Ses sanatçısı Onur Akay, Meltem Miraloğlu'nun kendisinden 48 yaş büyük, 80 yaşındaki Amerikalı zengin bir adamla 10 gün önce gizlice evlendiğini duyurmuştu.

'2.Sayfa' programının haberine göre, Meltem'in ne ailesinin ne de yakın çevresinin evlendiğini bilmediği, bu haberden sonra ailesinin baygınlık geçirip hastanelik olduğu ortaya çıktı.

MELTEM MİRALOĞLU: BİZİMKİSİ İLK GÖRÜŞTE AŞK

Meltem Miraloğlu, yaptığı evlilikle alakalı şu açıklamalarda bulundu: 

Yaş farkı sorun değil. Onun çok genç bir kalbi var. Serveti ve Amerikan vatandaşlığı umrumda değil. Bizimkisi ilk görüşte aşk. Evlilik teklifi çok romantikti, her kadın evet der. Ama bu teklifin nasıl gerçekleştiği bize kalsın.

Miraloğlu'nun, yakın çevresine "Patrick bana söz verdi, beni Hollywood starı yapacak. 3 çocuk doğuracağım" dediği iddia edildi.

“EVLENDİĞİ ADAMA ÖNCE ‘BABAM’, SONRA ‘KOCAM’ DEDİ”

Programa telefonla bağlanan Onur Akay, "O kadar ilginç olaylar var ki bugün ilk defa anlatacağım. Meltem açıklama yapmış aşk demiş ama önce evlendiği adama babam dedi sonra kocam dedi. Chicago eyaletinde bulunuyor Meltem. O eyalette evlat edinme olayları çok görülüyor. Patrick önce evlat ediniyor Meltem'i ve Meltem öyle seviniyor ki Patrick'i herkese babam diye tanıtıyor. Sürekli sarılıyormuş öpüyormuş hatta herkes uyarmış Meltem'i 'Bu kadar sarılma öpme' diye. Ve Patrick ona aşık olup evlenme teklifi etmiş. Önce Meltem uyuyakalıyor nikah günü ve nikahı kaçırıyorlar. Sonra 2. kez nikah günü alıyorlar ve kimse onlara şahitlik yapmak istemiyor. Meltem o kadar olaylı gitmiş ki oraya, Patrick oğlunu arayarak bir kardeşin oldu demiş" açıklamasını yaptı.

Meltem Miraloğlu: "Söz verdi, beni Hollywood starı yapacak" - Resim : 1

DİZİDE CANLANDIRDIĞI ROL, GERÇEK OLDU

'Hayat Devam Ediyor' isimli dizide, 'Hayat' karakteri ile 15 yaşındaki 'Çocuk Gelin olarak karşımıza çıkan oyuncu Meltem Miraloğlu, dizide rol alan 70 yaşındaki 'Abbas' karakteriyle evlendirilmişti. Dizide yaşanan bu sahnenin gerçeğe dönmesi herkesi şaşırttı.

Meltem Miraloğlu çocuk gelin Hayat Devam Ediyor