Meltem Miraloğlu'ndan kafaları karıştıran video: Beni seviyor musun?

Meltem Miraloğlu'nun eşinden boşanacağı iddiaları magazin gündeminde bomba etkisi yaratırken, genç kadından herkesin kafasını karıştıran bir video geldi.

Hayat Devam Ediyor dizisiyle büyük bir üne sahip olan Meltem Miraloğlu'nun Amerika'da yaşamak ve Green Card sahibi olmak için 80 yaşındaki Patrick ile evlendiği iddia edilmiş ve başta ailesi olmak üzere herkesi şoka uğratmıştı. Kendisinden 48 yaş büyük olan eşi, Meltem Miraloğlu parasız kalınca ilk önce evlat edinmiş ve Patrick daha sonra Meltem Miraloğlu'na aşık olmuştu.

Geçtiğimiz günlerde bir magazin programında Onur Akay, Meltem Miraloğlu'nun kendisinden 48 yaş büyük eşi Patrick'ten boşanacağını söylemiş, bu olay gündeme yine bomba gibi düşmüştü. 

'BENİ SEVİYOR MUSUN?'

Meltem Miraloğlu'nun eşinden boşanacağı iddiaları magazin gündeminde bomba etkisi yaratırken, genç kadından herkesin kafasını karıştıran bir video geldi. Meltem Miraloğlu, Instagram'dan paylaştığı videoda eşine "Beni seviyor musun?" diye soruyor, eşi ise "Evet, kesinlikle" cevabını veriyor.

MELTEM MİRALOĞLU KİMDİR?

13 Ocak 1987’de Diyarbakır’da dünyaya geldi. Çocukluğundan beri oyunculuğa ilgili olduğunu söyleyen Miraloğlu, Müjdat Gezen Güzel Sanatlar Akademisi’nden mezun oldu. İlk olarak “Hayatı Çalınan Çocuklar Sosyal Sorumluluk Projesi” reklam filminde oynadı. Daha sonra ise Hayat Devam Ediyor adlı dizide oynadı.

Meltem Miraloğlu, 2016 yılında oyuncu ve yönetmen Tayfur Aydın ile evlenmiş ve 2017 yılında sessiz sedasız boşanmıştı.

Amerikalı zengin 80 yaşında Patrick isimli bir vatandaşla evlendi.

Meltem Miraloğlu ABD