Meltem Miraloğlu 80 yaşındaki Amerikalı ile evlenmişti... Tüp bebek tedavisine başladı

Meltem Miraloğlu 80 yaşındaki Amerikalı ile evlenmişti... Tüp bebek tedavisine başladı

32 yaşındaki oyuncu Meltem Miraloğlu'nun, 80 yaşındaki Amerikalı ile yaptığı evliliği magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Miraloğlu cephesinden beklenmeyen bir haber daha geldi...

'Hayat Devam Ediyor' dizisinde canlandırdığı çocuk gelin rolüyle tanınan Meltem Miraloğlu'nun, kendisinden 48 yaş büyük olan bir Amerikalı ile evlenmesi, magazin dünyasında çok konuşulmuş, bir süre gündemden düşmemişti. Miroğlu cephesinden sürpriz bir haber daha magazin gündemine yansıdı. 

Müge ve Gülşen'le 2'inci Sayfa programının haberine göre, Meltem Miroğlu eşi Patrick’ten bebek sahibi olabilmek için tüp bebek tedavisine başladı. Çift, doktorun dediklerini eksiksiz uygulayarak, anne baba olabilmek için büyük çaba harcıyor. 

Meltem Miraloğlu 80 yaşındaki Amerikalı ile evlenmişti... Tüp bebek tedavisine başladı - Resim : 1

Miraloğlu, 2016 yılında da altı aydır birlikte olduğu yönetmen - yapımcı Tayfur Aydın’la evlenmiş fakat bu evlilik uzun sürmemişti. 2017 yılında yapımcı eşi Tayfur Aydın'dan sessiz sedasız boşanmıştı.

MELTEM MİRALOĞLU KİMDİR?

Meltem Miraloğlu, 13 Ocak 1987'de Diyarbakır'da doğdu. 2 yaşında iken geçim zorlukları sebebiyle ailesiyle beraber İstanbul'a taşındı. Müjdat Gezen Güzel Sanatlar Akademisi'nden mezun olan Miraloğlu, ilk olarak "Hayatı Çalınan Çocuklar Sosyal Sorumluluk Projesi" reklam filminde oynadı. Daha sonra ise Hayat Devam Ediyor adlı dizide yer aldı. 

Meltem Miraloğlu Tüp bebek tedavisi