Melodi Elbirliler ve Arda Türkmen evleniyor! İşte düğün tarihi

Magazin Haberleri
Melodi Elbirliler ve Arda Türkmen evleniyor! İşte düğün tarihi

Ünlü şef Arda Türkmen, yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu sosyal medya fenomeni sevgilisi Melodi Elbirliler ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Ünlü çiftin düğün tarihi belli oldu.

Arda Türkmen ve sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler evleniyor. Çift, 22 Eylül’de nikâh masasına oturacak. Düğün hazırlıklarını sürdüren Melodi Elbirliler, şu sıralar tüm vaktini gelinliğinin detayları ve davetiyelerle ilgilenerek geçiriyor.

BEKARLIĞA VEDA PARTİSİ DÜZENLEDİ

Melodi Elbirliler, geçtiğimiz akşam Türkmen'in Karaköy'deki mekânında büyük bir bekarlığa veda partisi verdi.

Melodi Elbirliler ve Arda Türkmen evleniyor! İşte düğün tarihi - Resim : 1

Partiden kareleri takipçilerinin beğenisine sunan sosyal medya fenomeninin fotoğraflarına beğeni ve yorum yağdı.

Melodi Elbirliler ve Arda Türkmen evleniyor! İşte düğün tarihi - Resim : 2

"İYİ Kİ BENİM OLMUŞ!" 

Öte yandan Elbirliler, geçtiğimiz ay 46 yaşına basan Türkmen'in doğum gününü sosyal medya üzerinden kutlamıştı. Birlikte çekilen fotoğraflarını yayınlayan Melodi Elbirliler, gönderisine, "İyi ki doğmuş, iyi ki benim olmuş!" notunu düşmüştü.

Melodi Elbirliler ve Arda Türkmen evleniyor! İşte düğün tarihi - Resim : 3

MELODİ ELBİRLİLER KİMDİR?

1991 yılında İzmir - Karşıyaka'da doğan Melodi Elbirliler, sosyal medyada "güzellik bloggeri" olarak tanınıyor. Instagram hesabında 500 bini aşkın takipçisi bulunan 30 yaşındaki Elbirliler daha çok yaptığı makyaj videoları yayınlıyor. Kendine has üslubu ile dikkat çeken Elbirliler, Arda Türkmen'le yaşadığı ilişkiden ötürü hızla popülerleşti. 

Yeditepe Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olan Melodi Elbirliler bu alanda çalışmamaktadır. Daha çok sosyal medyada yaptığı işlerle geçimini sürdürmektedir. 

Kaynak: Haber Global TV

Melodi Elbirliler Arda Türkmen magazin magazin haberleri düğün tarihi