Melisa Şenolsun yeşil kıyafetiyle törene damga vurdu

Melisa Şenolsun yeşil kıyafetiyle törene damga vurdu

Ünlü oyuncu Melisa Şenolsun, giydiği açık sırt ve derin yırtmaçlı kıyafetle Los Angeles'ta düzenlenen 2. Hollywood Türk Filmleri Festivali kapanış törenine damga vurdu.

Atiye dizisiyle Netflix izleyicilerinin karşısına çıkacak olan Melisa Şenolsun, Kültür ve Turizm Bakanlığının destekleri ve Uluslararası Boğaziçi Sinema Derneği iş birliğinde düzenlenen Hollywood Türk Filmleri Festivali'nde giydiği kıyafetiyle gündeme oturdu.

Cesur kıyafet seçimi nedeniyle gecenin en iddialı ve en çok konuşulan ismi olan güzel oyuncu, Instagram hesabından da geceye dair fotoğraflarını paylaştı.

Vücudundaki dövmeleri de ortaya çıkaran kıyafet, birçok kişi tarafından beğenilirken, Şenolsun'un bazı takipçileri tarafından da eleştirildi.

Atiye dizisiyle yakında ekranlara gelecek olan oyuncu, adından daha çok söz ettirecek gibi.

Melisa Şenolsun yeşil kıyafetiyle törene damga vurdu - Resim : 1

MELİSA ŞENOLSUN KİMDİR?

Aslen İzmirli olan Melisa Şenolsun, 24 Eylül 1996 tarihinde dünyaya geldi. Oyuncu Efecan Şenolsun’un kardeşi olan genç oyuncu, dizi kariyerine 2015 yapımı Tatlı Küçük Yalancılar ile başladı. İzmir Gelişim Koleji Anadolu Lisesi mezunu olan Melisa Şenolsun, Uğur Mumcu Bornova Devlet Tiyatrosunda çalıştı. Şükrü Özyıldız, Bensu Soral, Dilan Çiçek Deniz ile başrolü paylaştığı Tatlı Küçük Yalancılar dizisiyle dikkatleri üzerine çekti. Bir döneme damga vuran Kiralık Aşk dizisinde Sude karakterini canlandırdı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda devam eden Melisa Şenolsun, 2018 yapımı Nefes Nefese’de narin ama olmadık tehlikelere atılabilecek kadar da gözü kara bir kız olan Rüya’yı canlandırdı. Melisa Şenolsun son olarak Atiye dizisinde rol aldı.

Melisa Şenolsun Atiye