Melike Şahin'den gözyaşları içinde 'Narin' isyanı! Ağlama diyen seyirciye tepki gösterdi

Haber Merkezi
Magazin Haberleri
Melike Şahin'den gözyaşları içinde 'Narin' isyanı! Ağlama diyen seyirciye tepki gösterdi

8 yaşındaki Narin'in acı haberine ünlü isimler de sessiz kalmadı. Ünlü şarkıcı Melike Şahin konser verirken Narin için gözyaşlarına boğuldu. O anlarda seyirciler arasından birisi 'Ağlama' diye bağırınca ünlü şarkıcı 'Sana sormayacağım' diye tepki gösterdi.

21 Ağustos'tan bu yana kayıp olan Narin Güran'ın cansız bedeni, 19'uncu günde bulundu. Narin'den gelen acı haber, ülkemizi yasa boğdu. 

Melike Şahin'den gözyaşları içinde 'Narin' isyanı! Ağlama diyen seyirciye tepki gösterdi - Resim : 1

Tüm ülkeyi yasa boğan acı habere ünlü isimler de tepki gösterdi. Bu isimlerden biri de ünlü şarkıcı Melike Şahin oldu. Şahin, konser verdiği sırada duygularını ifade etmek istedi. O anlarda duygusallaşıp ağlamaya başlayan Şahin, "Bu duygusallığım için üzgünüm ama bunu sizden saklayamam" dedi.

Melike Şahin'den gözyaşları içinde 'Narin' isyanı! Ağlama diyen seyirciye tepki gösterdi - Resim : 2

Seyircilerden biri 'Ağlama' diye bağırınca Melike Şahin, "Sana sormayacağım ağlayıp ağlamayacağımı. Kimseye sormayacağım" dedi. Bu sözlerin ardından seyirciler büyük bir coşku ile alkış tuttu.

NE OLMUŞTU?

21 Ağustos'ta Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde Kur'an kursuna giden Narin Güran çıkışta evlerine dönmeyince ailesi kendi imkanlarıyla aramış, aramadan da sonuç alınamayınca Narin'in babası Arif Güran aynı gün saat 20.00 sıralarında kızının kayıp olduğunu bildirmişti. Bunun üzerine çok sayıda arama kurtarma ekibinin sevk edildiği bölgede çalışmalar başlamış, mahalledeki evler ve köye giriş yapan araçlarda arama yapılmıştı.

Arama çalışmaları sürerken, soruşturma kapsamında Narin Güran'ın ağabeyi E.G. (18), kolundaki ısırık izleri nedeniyle gözaltına alınmıştı. İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndaki incelemede, ısırık izlerinin Narin'e ait olup olmadığı tespit edilemeyince E.G. serbest bırakılmıştı.

Ardından Narin'in amcası, aynı zamanda kırsal Tavşantepe Mahallesi'nin muhtarı Salim Güran gözaltına alınmıştı. Aracından alınan DNA örneklerinin Narin'in kıyafetlerindeki DNA örnekleri ile eşleştiği belirlenen Salim Güran, 'kasten öldürme' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından tutuklanmıştı.

Daha önce aranan yerlere tekrar yoğunlaşan ekipler, mahalleye 2 kilometre uzaklıktaki Eğertutmaz Deresi'nde çalışma yaptı ve Narin'in cansız bedeni, 19. günde bulundu. Narin'in öldürüldükten sonra çuvalla dereye atıldığı, üzerinin taşla kapatıldığı tespit edildi.