Mehmet Erdem yolcu uçağını birbirine kattı! Ünlü şarkıcı hosteslere saldırdı

Mehmet Erdem yolcu uçağını birbirine kattı! Ünlü şarkıcı hosteslere saldırdı

'Hakim Bey' şarkısıyla adını tüm Türkiye'ye duyuran şarkıcı Mehmet Erdem'in Türkiye-ABD uçuşunda, istediği alkollü içecek geç gelince sinirlendiği, kabin memuruna da fiziki müdahalede bulunduğu iddia edildi.

Takvim'den Ufuk Özcan'ın haberine göre; İstanbul'dan ABD'nin Chicago eyaletine giden Mehmet Erdem, uçuş sırasında alkolü fazla kaçırınca olay çıkardı.

İstekleriyle hostesleri bunaltan Erdem'in, uçuş sırasında yerinden kalkıp kendisiyle geç ilgilenen kabin memuruna fiziki müdahalede bulunduğu iddia edildi. İstediği alkollü içecek geç gelince sinirlenen 43 yaşındaki şarkıcının, daha sonra sözlü sataşmalara devam ettiği öne sürüldü.

Business yolcularının müdahalesi ile sakinleştirilmeye çalışılan Mehmet Erdem'in, yerine oturtulsa da uçak inene kadar herkese korku dolu anlar yaşattığı belirtildi. Ünlü müzisyen, diğer yolcuların da tepkisini çekti.

Ünlü şarkıcı, magazin gündemine bomba gibi düşen iddiaların ardından henüz açıklama yapmadı. 

Mehmet Erdem yolcu uçağını birbirine kattı! Ünlü şarkıcı hosteslere saldırdı - Resim : 1

MEHMET ERDEM KİMDİR?

Mehmet Erdem 1978 yılında Manisa’da doğdu. Ortaöğrenimini İzmir Fen Lisesi’nde tamamladıktan sonra, Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu.

Mehmet Erdem, 2008 yılından itibaren etkin olarak müzikle uğraşmaya başladı. Sonradan müzikal anlamda bir “okul” olarak değerlendirdiği üniversite yıllarında Kardeş Türküler grubunda yer aldı. Birçok sanatçının albümünde stüdyo müzisyenliği yaptı. Bu dönemde önemli müzisyenlerden ud, cümbüş, perdesiz gitar, bağlama dersleri aldı. Şarkıcı, film ve dizi müzikleri de bestelemiştir.2009 yılında Tarık Akan ve Şerif Sezer’in başrol oynadığı Deli Deli Olma filmine yaptığı müzikle Altın Portakal‘da en iyi film müziği ödülünü almıştır.

Erdem, Leyla ile Mecnun, Kuzey Güney, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi ve Deliha 2 dizilerinde konuk oyuncu olarak yer almıştır.

Mehmet Erdem, Ekim 2015’te İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi’nin kararınca “uyuşturucu kullanmak” suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırıldı, “örgüt kurmak, yönetmek ve üye olmak” suçundan beraat etti. Mahkeme, hapis cezasının bir yıldan daha az olması nedeniyle cezayı erteledi.

Mehmet Erdem Mehmet Erdem kimdir