Mehmet Dinçerler'den flaş boşanma açıklaması geldi! "Tek isteğim..."

Magazin Haberleri
Mehmet Dinçerler'den flaş boşanma açıklaması geldi! "Tek isteğim..."

Hadise ile Mehmet Dinçerler'in ayrılık kararı magazin gündeminden düşmüyor. Birçok iddianın dolaştığı ayrılık haberi sonrası Mehmet Dinçerler, ilk kez açıklama yaptı.

Hadise ile Mehmet Dinçerler'in ayrılık kararı sonrası pek çok iddia magazin gündemini meşgul etmeye başladı. Bunların başında da Mehmet Dinçerler'in, evlilik sonrası Hadise'ye iş hayatında karışmaya ve baskı uygulamaya başladığı yönündeydi. Öyle ki Hadise'nin son konserlerinden birinde Sıfır Tolerans şarkısını okurken kurduğu cümleler de bu duruma bir gönderme olarak yorumlanmıştı. Yaşanan olaylar sonrası iddiaların odağındaki isimden ilk açıklama geldi. Ünlü işletmeci, yayımladığı yazıda kurduğu cümleler ile olayın aslını tek tek anlattı.

MEHMET DİNÇERLER HADİSE'YE BASKI UYGULADI MI?

Mehmet Dinçerler açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Çok özel ve hassas olan bu konuda sessiz kalmak en doğrusu olur diye düşünmüştüm. Gelinen durumda ise; yapılan yakıştırmaları görünce susmanın şahsıma, aileme ve özellikle çok emek verdiğim son 1 seneme haksızlık olacağını düşünüyorum. Karşılıklı olarak çok değer vererek başladığımız ilişkimiz son bulmuş olsa da, ilişkimiz süresince Hadise'nin sanat hayatını belki de en çok destekleyen kişi oldum. Konserlerini ailem dahil en önden gururla izlediğime ve başarılarıyla da kendisiyle onur duyduğuma herkes şahit olmuşken, bugün öne sürülen iddiaları şaşkınla karşılıyorum. Evliliğimizi sonlandırmak ortak görüşümüz doğrultusunda olup, tek isteğim süreci herkes için en hayırlı olacak şekilde saygı çerçevesinde bitirmektir. Başka hiçbir talep ve isteğim olmamıştır. Kendi dünyama dönmek adına herkesten bana ve aileme saygı rica ediyorum."

Mehmet Dinçerler'den flaş boşanma açıklaması geldi! "Tek isteğim..." - Resim : 1

 

Kaynak: Haber Global TV

Hadise Mehmet Dinçerler magazin haberleri