Mehmet Aslantuğ ile Gözde Akpınar aşk mı yaşıyor? Beklenen açıklamalar geldi

Magazin Haberleri
Mehmet Aslantuğ ile Gözde Akpınar aşk mı yaşıyor? Beklenen açıklamalar geldi

Eski manken Arzum Onan ile 27 yıllık evliliği sona eren usta oyuncu Mehmet Aslantuğ'un iş insanı Gözde Akpınar ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Aslantuğ ve Akpınar yeni aşk iddialarına açıklama geldi.

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan’ın 27 yıllık evliliğini tek celsede bitiren duruşma 29 Mayıs’ta Beykoz Adliyesi’nde görülmüştü. Çiftin duruşmaya el ele gelmesi çok konuşulmuştu.

Mehmet Aslantuğ ile Gözde Akpınar aşk mı yaşıyor? Beklenen açıklamalar geldi - Resim : 1

Arzum Onan, gazetecilerin sorularını “Arkadaşlar çok hassas bir konu, böyle konuşulur mu?” sözüyle geçiştirmişti. Anlaşmalı olarak boşanan çiftin duruşması sadece 5 dakika sürmüştü.

Boşanma sonrası adı iş insanı Gözde Akpınar ile anılan Mehmet Aslantuğ iddiayı yalanladı.

"HİÇ BİR ARAYA GELMEDİK"

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Mehmet Aslantuğ, Gözde Akpınar‘la ilgili soruya “Hiç bir araya gelmedik. Hiç tanımadığım insanlarla da bazı söylentiler çıkarılıyor. Cevap vermeye bile gerek duymuyorum” ifadelerini kullandı.

GÖZDE AKPINAR'DAN FLAŞ PAYLAŞIM

Gözde Akpınar da Instagram hesabından yaptığı paylaşımda “‘Pazartesi ne yapacaksın?’ deseler tazminat davası açacağım aklıma gelmezdi. Hayat biz planlar yaparken başımıza hangi saçmalığın geldiğidir. Dünya maalesef kötü ve gerzek insan dolu. Neyse sağlıcakla kalın” ifadelerini kullandı.

Mehmet Aslantuğ ile Gözde Akpınar aşk mı yaşıyor? Beklenen açıklamalar geldi - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Mehmet Aslantuğ Arzum Onan magazin magazin haberleri boşanma Gözde Akpınar sosyal medya