Mehmet Ali Erbil'in mesajlarını ifşa eden Ece Ronay'dan 'aile' itirafı: '10 yaşımdan beri yalnızım'

Magazin Haberleri
Mehmet Ali Erbil'in mesajlarını ifşa eden Ece Ronay'dan 'aile' itirafı: '10 yaşımdan beri yalnızım'

Şovmen Mehmet Ali Erbil'in kendisine attığı mesajları sosyal medyadan yayınlaması ile gündeme gelen Ece Ronay, konuk olduğu bir televizyon programında ailesiyle görüşmediğini açıkladı.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil tarafından tacize uğradığını iddia eden Ece Ronay, önceki gün TV8’de yayınlanan 2. Sayfa canlı yayınına katıldı.

Zorlu bir çocukluk dönemi geçirdiğini söyleyen Ece Ronay, “Ailem var ama aile bağlarım yok. 10 yaşımdan beri yalnızım. Bir kısım anneannemde, bir kısım Çocuk Esirgeme Kurumu'nda büyüdüm" dedi.

Mehmet Ali Erbil'in mesajlarını ifşa eden Ece Ronay'dan 'aile' itirafı: '10 yaşımdan beri yalnızım' - Resim : 1

Ailesiyle görüşmediğini dile getiren Ronay, “Belki artık ünlü bir isim olduğum için beni aramıyorlardır. Anneannemle irtibatım var. Ailem, benimle ilgili haberleri anneannemden alabilir” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil ile yaşadığı olayları son kez anlattığını söyleyerek, canlı yayında samimi ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 
 
Kendisine sosyal medyadan ilk Mehmet Ali Erbil'in mesaj attığını ve kendisini takip etmemi istediğini söyleyen Ece Royan, "Her zaman kendisini abi olarak gördüm, birlikte klibimde oynayarak karşılıklı iş birliği yaptık. Kendisi sonrasında sürekli görüşmek istedi ve erteledim" dedi.

Mehmet Ali Erbil'in mesajlarını ifşa eden Ece Ronay'dan 'aile' itirafı: '10 yaşımdan beri yalnızım' - Resim : 2

"BU GECE SENİNLE UYUMAK İSTİYORUM" 

Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil'in "Bu gece seninle uyumak istiyorum" şeklinde mesaj attığını ve reddedilince tehdit ettiğini iddia etti.

Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil TikTok görüntülerimi yayınlayacağını söyleyerek beni taciz ve tehdit etti.

Ünlü fenomen, "Mehmet Ali Erbil'in birlikte uyuma teklifini reddettiğim için reşit olmadığım ve kendimde olmadığım zamanlarda çektiğim alkollü videolarımla tehdit ediliyorum" diyerek, kendisi ile ilgili reklam söylentilerine, "Teklifini kabul etmediğim için bu haldeyim. Reklam yapmak isteseydim Mehmet Ali Erbil ile birlikte olmayı kabul ederdim" şeklinde açıklama getirdi.

"TACİZLERİNE SESSİZ KALSAYDIM KENDİSİ SERVİS EDECEKTİ" 

"Tacizlerine sessiz kalsaydım kendisi servis edecekti" diyen Ece Ronay sözlerine şöyle devam etti; "Bu sefer de neden tacize uğradın ve sustun diyeceklerdi. Ben tacizi hakedecek hiçbir şekilde umut vermedim. Mesajlarımı zaten silen bir değilim. Kötü bir piyasada çalışıyorum ve kendime güvence açısından mesajları tutmak zorundaydım. Ben her zaman Mehmet Ali Bey’e saygılı ve mesafeli yaklaştım."

Canlı yayına bağlanan Ece Ronay'ın ayrıldığı nişanlısı, Mehmet Ali Erbil ile buluşmalarının orta yolu bulmak için olduğunu, ünlü sanatçının Ece Ronay'dan özür dileyeceğini söylediğini ancak video'nun bu kısımlarının kesildiğini açıklayarak gündemdeki olaya farklı bir boyut getirdi.

Kaynak: Haber Global TV

magazin haberleri Mehmet Ali Erbil Ece Ronay magazin